donderdag 22 mei 2014

Raamkozijn schuur

Houten kozijnen bestel je online bij Houtenkozijnoutlet. Bekijk ons aanbod scherp geprijsde houten raam - en deurkozijnen, schuifpuien en tuindeuren. Koop of Verkoop schuur op Marktplaats. Ons schuurtje is aan een grote opknapbeurt toe.


De kozijnen van het raam en de deur zijn beide helemaal verrot.

Ik wil deze dan ook gaan vervangen. Raamkozijn schuur vervangen. Soort werkzaamheden: Installeren. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Gedetailleerde omschrijving: Graag offerte voor het vervangen van een raamkozijn van mijn schuur. Het gaat om het vervangen van het kozijn en het plaatsen van glas, het schilderwerk doe ik zelf. De afmetingen zijn 50cm x 100cm.

Tevens moet een een steekraampje vervangen, het is dezelfde kozijnmaat . De beglazing voor de ramen kunnen in enkel glas of dubbel glas geleverd worden. Naast het assortiment wat u hieronder . Geen producten geselecteerd. Hier vind je houten kozijnen, houten schuifpuien en houten tuindeuren tegen scherpe prijzen. Om uw schuur of overkapping van Douglas hout helemaal af te maken, hebben wij ook Douglas ramen en Douglas deuren in ons assortiment. Naar het vergelijk Vergelijken.


De Douglas ramen zijn voorzien van echt. Vleugelraam dubbel met kozijn met middenstijl. Afmetingen: kozijn 726x877mm. U zoekt een luxe houten kozijn met roedes en dubbel glas?


Het raam is van Tuindeco is voorzien van dubbel glas. Deze kozijnen met dubbel glas worden standaard geleverd met stellatten zodat deze ramen voor sponningsdiktes 28 . Deze authentieke schuur raamkozijn is her afgewerkt en bedroefd om te maken een prachtige boerderij chique stijl voor uw huis. Het venster van de schuur is een mooie aanvulling op je schoorsteenmantel, muur gallery, of overal u wilt toevoegen van een beetje van boerderij stijl aan uw huis.


We hebben de schuur zelf helemaal . Wil jij je kozijnen in de lak zetten?

Met ons handige stappenplan geef je je kozijnen van hout, MDF, metaal of kunststof de perfecte uitstraling. Wij adviseren voor binnen acryllak: deze droogt sneller, ruikt niet, verkleurt nauwelijks en is minder milieubelastend. Met de zijdeglans lak van The Color Collection ben je verzekerd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts