vrijdag 30 mei 2014

Simonse afbouw

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Nuiten is als curator aangesteld. Alblasserdam (Zuid-Holland) door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. De (hoofd)activiteit van Simonse Afbouw B.

Meer informatie over hoe het is om bij Simonse Afbouw B. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij Simonse Afbouw B. Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen. Bedrijfspresentatie Simonse Afbouw B. Een uitgebreid onderzoek opzetten en uitvoeren voor het bedrijf Simonse afbouw B. Routebeschrijving naar hier. Bestemming: NZG Locatie ?

De openingstijden van alle vestigingen van Simonse Afbouw B. De meest volledige site met ruim 66. Ten gevolge van het faillissement van “ Simonse Afbouw B. Hendrik ido ambacht vindt u op Openingstijden. In samenwerking met NBD onderdeel van Cobouw.


Friedrich Deckel GKpantograaf in online veiling. In onderstaande veiling veilt proveiling. Klik hier voor meer informatie! Faillissementsveiling inventaris “ simonse afbouw. Zaterdag mei is er een open huis.


Dat het rijksmonument er nog staat, mag met recht een wondertje heten. Tijdens een rondleiding door het eeuwenoude pand . Zoekresultaat: Simonse Afbouw Bv Provincie Zuid-Holland. VCA (Veilighei Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is een compleet programma waarop Gebr. Simons objectief en structureel wordt getoetst en gecertificeerd op het VGM-systeem.


Stichting Woningborg Gaat Gebr. Simons gedurende de bouw onverhoopt failliet, dan zorgt Woningborg voor de afbouw. Sanne Danen Simonse Afbouw.

Wait while more posts are being loaded. Opdrachtgever: Simonse Afbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts