donderdag 29 mei 2014

Rigostep royl

ROYL geeft de beste bescherming en behoudt de natuurlijke, warme uitstraling van het hout. ROYL is samengesteld uit herwinbare ingrediënten geproduceerd door de natuur. En geeft bescherming aan vloeren en meubels in het dagelijks gebruik.


Met ROYL blijft hout leven. Er kunnen kleurpigmenten worden toegevoegd voor een andere kleur. Oplosmiddelvrije, impregnerende tweecomponenten olie voor parket, meubelen, andere houten oppervlakken en bamboe.

Natuurlijke, duurzame olie voor parket, meubelen, andere houten oppervlakken en bamboe. Als u dit product aan uw winkelwagen toevoegt, dan krijgt u een gedrukte onderhoudswijzer bij de bestelling meegeleverd. U kunt de onderhoudswijzer ook downloaden (zie hieronder).


Bevat uitsluitend zuivere natuurlijke oliën en geen oplosmiddelen. Rigostep - ROYL : Rigostep is een hoogwaardig merk Dit merk heeft een natural lak in hun assortiment. Als deze lak wordt opgezet op eiken of een andere houtsoort dan behoudt hij de kleur van. Voor 17:uur besteld=morgen in huis! Op basis van plantaardige oliën.


Prettig verwerkend en sneldrogend.

Zeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met olie behandelde . Gratis Verzending binnen Nederland. Door zijn natuurlijke samenstelling is deze minimaal bel. Voor het reinigen van uw SKYLT vloer of meubel. Rigostep ROYL Milde Reiniger liter. Voor het regelmatig reinigen van met olie of was behandelde oppervlakken.


Volledig biologisch afbreekbaar, mild geurende reiniger die geen zeeplaagje achterlaat. Zorg dat het schoon te maken oppervlak stofvrij is. Het bestaat uit herwinbare ingrediënten en geeft bescherming aan je vloeren en meubels.


Royl outdoorolie voor buitenhout. OMSCHRIJVING: Speciale aanbieding op Tweedehands. Koop nu deze unieke Tweedehands. De buitenolie kan ideaal worden toegepast op schuttingen, buitenparket, terrassen en buitenmeubilair.


Deze tweede component zorgt voor zeer snelle uitharding en bescherming, waardoor een met ROYL 2K afgewerkt oppervlak al na één nacht drogen belastbaar en goed waterbestendig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts