maandag 19 mei 2014

Bugaway magnetische deurhor

Je hebt dit product wellicht wel gezien bij Robs Grote Tuinverbouwing. De hor die niet open waait! BuzzOff Magnetische Hordeur. Als je er doorheenloopt sluit hij automatisch.


Daarbij zou de deur heel makkelijk te verplaatsen zijn.

Houd insecten buiten en haal frisse lucht binnen met dit zelfsluitende magnetische muggenscherm van. Wil je meer weten over onze testen? Magnetische deurhor (stuks per order, stuk is voor deur) Hor sluit automatisch en strak door ingebouwde magneten Moeiteloos en zonder handen door te lopen Gemaakt van duurzaam nylon gaas Makkelijk zelf in te korten. Je vindt het leuk bij lekker weer je deuren open te houden voor wat gevoel met de buitenwereld en ventilatie, maar dan.


Bestel de Magnetische Deurhor voor slechts ? Ontbrekend: bugaway ≥ Bug Away magnetisch hor tegen alle insecten. Bug away magnetisch hor tegen alle insecten. Met de magnetische klamboe tegen wespen, muggen, vliegen enz, kun je nog steeds genieten van een zachte zomerbries.

Het gordijn is eenvoudig te bevestigen zonder boren en schroeven die je kozijn beschadigen. Zodra je er doorloopt zonder je handen te gebruiken, sluit het zich in luttele seconden door de . Iedereen vindt het fijn om bij lekker weer de deuren open te houden voor wat ventilatie, maar die vervelende insecten en ongedierte in uw huis vind niemand fijn. Nu in de veiling Bug Away bij HelloSpecial. Het mooie weer komt er weer aan! Houdt het kleine ongedierte buiten met deze Bug Away ! Dé oplossing om insecten buiten te houden en tegelijkertijd nog voldoende frisse lucht binnen te krijgen.


Als ik alle ervaringen over goede vliegengordijnen op een rijtje zet, dan heb ik de indruk dat het meest effectief de hordeur is. De magneetstrips werken prima en hij hangt al een aantal maanden hoor. Laat deze zomer lekker de deur openstaan, zonder dat vliegen, muggen en andere ongedierte hun entree maken. Deze handige Bug Away -horgordijndeuren zijn eenvoudig te bevestigen en volledig zelfsluitend. Maar liefst sterke mageneten sluiten de hor direct nadat je er door . Bug Away , tweedelig magnetisch hor , sluit automatisch en houdt insecten en ongedierte buiten.


Verkrijgbaar in zwart en wit. Alleen vandaag, bestel nu! Met paar magneten in het midden. Houd onwelkome insecten als wespen , muggen, vliegen buiten en geniet ook binnen van een frisse zomerbries met dit zeer doeltreffende zelfsluitende, magnetische muggenscherm van Bug Away !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts