vrijdag 16 mei 2014

Insectenhor draaikiepraam

Een hor voor uw draaikiepraam ? Maak zelf een hor voor uw draaikiepraam op maat. Volg de eenvoudige stappen in de configurator! Speciaal voor draaikiepramen hebben wij de inzethor.


Je kunt de hor in het kozijn klemmen zonder schroeven en dan nog steeds het raam bedienen.

Horren houden muggen en andere insecten buiten. Bekijk ons assortiment horren voor draaikiepramen online en vind een verkooppunt in de buurt. Voor draaikiepramen hebben wij de inzethor ontwikkeld. Unieke hor voor draai-kiep ramen, geen gaas voor je uitzicht!


Inzethorren op maat voor alle draai-kiepramen. Laagste prijs, razendsnel geleverd. Wij ruilen maatwerk gewoon om.

De oplossing voor draai kiep ramen, geen last meer van muggen en ongedierte. Bestel direct een inzethor op onze webshop! Om de hor te installeren, opent u het raam en drukt u de gemonteerde hor tussen het kozijn.


In het geval dat uw raam iets groter is dan de zojuist gemonteerde hor , gebruikt u de meegeleverde klemmen . Wilt u uw zelf inzethorren maken? Gemakkelijk online inzethor profielen bestellen en thuis laten bezorgen? Bekijk alle mogelijkheden voor inzethorren op de website van Horrenbouw! Unilux maakt horren en zonwering.


Eentje die aan de buitenkant zit. We hebben kunststof kozijnen en ze zijn er op maat in gemaakt. De ramen kunnen ook gewoon dicht als de horren erin zitten.


Ik heb bij de bouwmarkt ook wel zelfknutsel dingen gezien, geen idee of dat goed werkt. Een standaard maat nodig of speciaal voor uw raam op maat gemaakt, het kan allebei. Daarnaast zijn de op maat gemaakte inzethorren bestelbaar in alle RAL kleuren.


De inzethor voor ramen Ultra kan gemakkelijk gemonteerd worden en is geschikt voor bijna elk type draaikiepraam.

Wij verzekeren u kwalitatief hoogwaardige en scherp geprijsde raamhorren. Deze hebben wij voor u geselecteerd op functionaliteit, sterk materiaal en groot gebruiksgemak. Laat u inspireren en bestel uw gewenste raamhor eenvoudig online. In ons assortiment raamhorren hebben we onder andere . HomeProductenHorrenPlissé hor draaikiepraam.


Met name geschikt voor kunststof ramen. Houten of aluminium kozijnen in overleg! Zie ook de innovatieve Luxaflex inzethor . Raamhorren tegen muggen en andere vervelende insecten. Kies uit een breed assortiment Bruynzeel raamhorren. Bekijk en reserveer jouw raamhor direct online.


Dat kan met een goede hor voor je raam of deur. Bij Praxis vind je verschillende hordeuren en raamhorren, ook speciale horren voor je dakraam, schuifpui en draaikiepraam. Naast de goede maat, is het belangrijk dat je de hor kiest, die past bij hoe je hem gaat gebruiken. Met een hor hoef je in ieder geval geen gebruik te . Kleur hor : wit gemoffeld kleur gaas: lichtgrijs nieuw. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Ook op draaikiepramen kunt u een hor laten plaatsen. U kunt uw raam dan gewoon open zetten, terwijl de hor insecten buiten houdt! Let wel op dat de manier van monteren afhankelijk is van het soort draaikiepraam. Heeft u bijvoorbeeld een raam dat van binnen naar buiten open gaat, dan is het handiger om de hor in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts