vrijdag 30 mei 2014

Eiken spanten

Eiken spanten ten behoeve van een nieuwbouwwoning. De spanten bestaan uit balken van 2x 2mm. De ambachtelijke pen en gat verbindingen zorgen voor een rustieke en robuuste uitstraling. Tevens is één spant verbonden door stalen platen.


Deze eiken spanten constructie bevat een overspanning van 1m.

De vakwerk constructie zorgt voor een robuuste landelijke uitstraling. Neemt u contact op voor de mogelijkheden omtrent de Eiken houten constructies en houtbouw. Veelal in de houtsoorten Azobé, Bilinga en Eiken.


De projectafdeling van Wijma verzorgt het gehele project: advisering voor houten spanten in een vroeg stadium , uitwerking van de constructieberekeningen en de detailtekeningen van houten spanten. CNC machine houten spanten. Robuusteiken bouwt traditionele eikenhouten gebinten.


Een gebint is een portaalvormige constructie die wij gebruiken in nieuwbouw en renovaties.

In opdracht hebben wij de eiken houten constructie met gevelbekleding mogen leven voor een gastenverblijf. En wat het zo bijzonder maakt is dat er gekozen is voor eiken spanten …. Oude Hengel GmbH is een houthandel met een eigen zagerij, drogerij en houtbewerkingsmachine. Eikenhout houthandel eiken balken planken spanten tuinhuis. Europees eikenhout voor bedrijven en particulieren. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Ze zijn enorm zwaar en niet met de… Gereserveerd. Een vakman van eikenhout pur sang! Peter en zijn team staan in het land bekend als de vakmensen op gebied van authentieke eikenhouten gebinten.


Naast dit ambachtelijk vakmanschap kun je aankloppen voor alle bouwwensen van . Oude eiken gebinten balken15xtot 20xtot gebint balk gebintbalken gebinte in lengtes tussen 2. De ervaring die wij hebben met verschillende houtsoorten zoals gecertificeerde tropische houtsoorten, Douglas en Scandinavische houtsoorten zorgt ervoor dat wij uw wensen voor gebintwerk kunnen realiseren. Uiteraard maken wij onder andere gebruik van eiken. Eiken gebinten zijn zeer sterk en robuust, waarmee . NOESK is de specialist op het gebied van houten spanten en eikenhouten draagconstructies.


We bouwen originele, houten gebintwerken voor unieke woningen en verblijven met een oersterke constructie en een authentieke uitstraling.

We werken alleen met de allerbeste materialen. Willemsen Hout is gespecialiseerd in het vervaardigen van eiken gebinten. Deze gebint constructies leveren duurzame, onverwoestbare oplossingen. Ook bij nieuwbouw van “oude” boerderijen moeten de gebinten eruitzien alsof ze al jaren staan.


Richard Wigink Holten bouwt al sinds jaar en dag houten . Kapschuren bestaande uit een eiken gebintenconstructie. Eiken balken voor constructieve toepassingen. De oude ambacht komt weer tot leven in de kapschuren van Goed Verblijven met gebinten en pen en gat verbinding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts