maandag 26 mei 2014

Gietvloer betonlook

Een gietvloer met betonlook past goed in een modern interieur. Ontdek hier enkele populaire gietvloeren met betonlook met hun voor- en nadelen en prijzen. De woningvloeren van Coatingvloer.


De vloeren zijn naadloos en vloeistofdicht. Daarom zijn ze ook zeer gemakkelijk in het onderhoud. Lees hier meer over onze woningvloeren of .

Naast reguliere gietvloeren , epoxyvloeren en vloercoating zijn er ook zogenaamde betonlook vloeren. Maar wat is dat nou eigenlijk, een betonlook gietvloer ? We leggen het op deze pagina graag uit. Het gaat hier namelijk om gietvloeren met een look net als die van een echte betonvloer. Dit zijn dus kunststof gietvloeren.


Bent u op zoek naar een gietvloer met betonlook ? Bij DEWECO heeft u keuze uit hoogwaardige kunststofvloeren met betonlook voor diverse toepassingen! Een betonlook Epoxy of PU gietvloer is wellicht wel de meest bekende en uitgevoerde betonlook afwerking.

Bij deze kunststofafwerking worden twee verschillende kleuren grijs samen gegoten. De verhoudingen kunnen in overleg met de applicateur worden vastgesteld waardoor er geen vast. Geniet van de uitstraling van beton en de warmte van een gietvloer betonlook.


Ga voor een unieke uitstraling met de betonlook vloer van Senso. Een betondesign gietvloer is een designvloer met diverse mogelijkheden voor vormgeving en architectuur. Het is een cementgebonden gietvloer met het uiterlijk van echt monolitisch beton (concrete) maar zonder voegen. Deze zelf beton gietvloer site is speciaal ontwikkeld voor de klusser. Het zelf beton gietvloer leggen gaat heel eenvoudig als u de instructies van de filmpjes opvolgt.


Iedereen kan zelf beton gietvloer leggen en zelf bestellen via deze site. Zelf beton gietvloer leggen scheelt tientallen procenten met het laten . Cementgebonden gietvloeren en betonlook vloeren. Naadloze gietvloeren brengen veel gemak in onderhoud van de vloer in uw woning. Naast de strakke, of juist robuuste uitstraling verhogen deze gietvloer ook enorm uw comfort.


In samenwerking met de fabrikant hebben we een mooie en sterke betonvloer- variant . Deze cementgebonden minerale beton Gietvloer heeft een rauwe uitstraling en een naadloos karakter. De Betonfloor heeft een natuurlijk look wat de gietvloer tijdloos en een perfecte basis voor interieurs met detail. De cementgebonden afwerking zorgt voor een zeer kras- en slijtbestendigheid. De franse mineralen zorgen .

Zoekt u een vloer met een stoere en warme uitstraling? Dan zijn betonlook gietvloeren iets voor u! Betonlook vloeren zijn gietvloeren met een wisselwerking tussen twee kleuren. Oorspronkelijk was dat grijs, maar nu zijn er ook veel andere kleuren mogelijk. Voor een epoxy gietvloer , epoxy vloer, epoxy coating, PU gietvloer of betonlook gietvloer Helmond is New Brand Gietvloeren de beste partner!


Epoxy en PU coating, gietvloer en betonlook rechtstreeks uit fabriek sneller en goedkoper kan niet. De Leef- Beton gietvloer wordt in lagen opgebracht met een gemiddeld verbruik van ca. Industriƫle kwaliteit, alle RAL kleuren.


Een vloer met betonlook is dezelfde vloer als een gietvloer alleen dan met een beton design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts