vrijdag 22 juli 2016

Mobiele wanden prijs

Met handige en veelzijdige schuifwanden kunt u heel gemakkelijk en snel een ruimte verdelen. Wij produceren en leveren vele verschillende soorten scheidingswanden voor kantoren, scholen en openbare gelegenheden op maat. Onze mobiele wanden leveren wij vaak in projecten aan bedrijven. Zo zijn onze wanden zeer geschikt in de project en kantoorinrichting en zeker ook in de Horeca en zaalverhuur. BREEDVELD staat voor efficiënt ruimtegebruik.


ESPERO mobiele wanden , marktleider in de Benelux, creëert wereldwijd de meest flexibele en esthetische ruimteoplossingen in aansprekende projecten door middel van haar mobiele wandsystemen.

Hier vind je al onze soorten wandsystemen voor een ruimte op maat. Vind scheidingswanden op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


De Rescue-specialisten plaatsen naast gyproc binnenmuren tevens mobiele wanden voor scholen, kantoren, ziekenhuizen, vergaderzalen,. Mobiele akoestische wanden van het merk ESPERO bestaan uit afzonderlijke panelen die voor optimale ruimte-indeling kunnen worden weggeschoven. De unieke aluminium railconstructie garandeert een . Space wanden zijn de meest toegepaste mobiele wanden bij Spijker.


De Space paneelwand kan in een handomdraai opgesteld worden middels afzonderlijke panelen. Deze als beste geteste paneelwand zorgt voor meer rendement, energiebesparing en een flexibele indeling van uw ruimte.

Wanneer u op zoek bent naar betaalbare mobiele scheidingswanden , dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij bieden voordelige mobiele scheidingswanden aan voor zeer voordelige prijzen. Dankzij het mobiele onderstel en de lichte materialen kunt u de wanden gemakkelijk verplaatsen. Want Multiwal levert het Multi Electric systeem nu standaard op al haar type Select en Commandoor wanden. Zodat u opdrachtgevers niet langer hoeft te trakteren.


Als u prijs stelt op efficiency en functionaliteit. Mobiele scheidingswanden van HUFCOR onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit en onovertroffen eenvoudige en snelle bediening. De excentrische sluiting is zonder meer het snelste en eenvoudigste sluitsysteem van . Op zoek naar betaalbare mobiele scheidingswanden ? Dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres! Een mobiele wand fungeert perfect als ruimteverdeler of sfeerschepper. Enkele leuke voorbeelden tonen hoe je een mobiele wand in huis kunt plaatsen.


Espero BV bestaat al ruim jaar en heeft een uitgebreid assortiment aan mobiele wanden. Vanuit het hoofdkantoor, met grote productiefaciliteit, in Waalwijk wordt er met ruim 1medewerkers gewerkt aan mobiele wandsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Uniflex BV en Espero BV hebben in elkaar een betrouwbare . Mobiele wanden zijn leverbaar met diverse akoestische isolatiewaarden en afwerkingen. Geluidsdemping: dB gaande tot dB.


Afwerkingen: schilderklaar, melamine of HPL, fineer. De hierboven vermelde wanden zijn eveneens leverbaar als deels beglaasd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts