dinsdag 20 mei 2014

Zonwering horizontaal buiten

Ambiance biedt een ruim assortiment zonwering waaronder zonneschermen, screens en markiezen. Bezoek de website voor het complete aanbod. Hierdoor is het mogelijk om de ongeëvenaarde. Volledige verduistering is eveneens realiseerbaar bij binnen- en buitentoepassingen.


Bereken uw prijs in de webshop.

Buitenjaloezieën zijn de nieuwste trend op het gebied van buitenzonwering. Structurele zonwering en screens gaan oververhitting tegen. Het uitzicht naar buiten is belangrijk en wordt gerespecteerd.


Aluminium of houten buitenjaloezieën worden ook wel raffstores of externe blinds genoemd en zijn één van de meest effectieve manieren van stijlvolle zonwering. Wij leggen de mogelijkheden uit. Dit zonweringsysteem wordt toegepast bij particuliere woningen boven het terras of boven grote raampartijen en als structurele raamzonwering bij grote gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen, rusthuizen, openbare gebouwen. Ze houden direct zonlicht buiten en zorgen voor een aangename temperatuur binnen.


Unieke en eigentijdse zonwering voor bedrijven.

Deze vorm van vaste zonwering wordt vaak gebruikt voor panden met kantoorbanen. De combinatie met buitenjaloezieën wordt vaak gemaakt. Een schoepenzonwering horizontaal of verticaal geplaatst, geeft ieder gebouw een unieke uitstraling.


Een uitgebreid assortiment zonwering bij Zon en Scherm. A- merken, korte levertijden en gunstige prijzen. Naast deze essentiële functionele waarde, hebben de meeste types buitenzonwering ook een belangrijke esthetische impact op uw gebouw. Uit TNO onderzoek is gebleken dat de toepassing van buitenzonwering veel energie kan besparen. Windscreen horizontaal Alva.


Bij onze buitenjaloezieën gaan tijdloos design en functionaliteit hand in hand. Met deze innovatieve oplossing beperk je de lichtinval en de warmtestraling. Reken op een perfecte inkijkbescherming, en dat op elk moment van de dag. Dankzij de grote keuze aan lameltypes en de talloze montagevarianten van hoogwaardig . Zowel handmatige als elektrische zonwering kunnen geleverd worden, al dan niet in combinatie met een gebouw beheer systeem. Algemene Kenmerken en voordelen.


De buitenzonweringen met horizontale lamellen bieden een perfecte bescherming tegen de zon met een modern uitzicht. Voor een bescherming tegen de zon en inbraak met luxe vaste lamellen die volledig geïntegreerd zijn in uw woning of overkapping!

Bij Kroezon vindt u zowel voor binnen als buiten stijlvolle horizontale zonwering. Wij maken het voor u geheel op maat! Met doekzonwering of screens regelt u het zonlicht op een dynamische manier. Het systeem wordt heel discreet geïntegreerd en past dankzij een ruime kleurkeuze bij elke bouwstijl. Omwille van de transparantie van de doeken blijft het buitenzicht met neergelaten screens bovendien helemaal intact.


Wanneer de zonwering aan de buitenzijde van een gebouw is aangebracht, spreekt men over buitenzonwering. In de meeste gevallen is dat een zonnescherm, waarin verschillende vormen bestaan. Screens, buitenjaloezieën , blinden, persiennes, rol- en raamluiken kunnen ook als zonwering dienen.


In het dakvlak schuift het doek horizontaal open en dicht, een tweede doek laat het horizontale doek hellen, waardoor er een perfect afschot voor regenwater ontstaat. Daarbij weert dit afschot de laaghangende zon. Beide systemen zijn afzonderlijk van . Haal meer uit uw terras met de terrasoverkappingen van Senft, specialist in buiten zonwering op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts