donderdag 22 mei 2014

Porex 2000 voorstrijk

Isoleert vlekken en nicotine-aanslag. Verhardt zachte ondergronden. Porex isolerende voorstrijk is een vrijwel reukloos voorstrijkmiddel op waterbasis dat op twee manieren kan worden toegepast, namelijk onverdund of verdund. Op nog ongeschilderde muren en plafonds, afhankelijk van de zuiging, . Na droging afwerken met dispersieverf, sierpleister, behang e.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Verpakkingseenhei VDS (ST Per VDS). Uniek voorstrijkmiddel op waterbasis dat onverdund zowel nicotine-, roet- en rookaanslag als diverse vlekken isoleert. Lees volledige omschrijving Afdrukvoorbeeld. Bij KARWEI vind je voorstrijk van bekende merken als Alabastine en Histor, maar ook ons vertrouwde eigen merk.


Bekijk snel onze collectie en bestel direct! Als je een plafond voorstrijkt met verdunde . Watergedragen voorstrijkmiddel voor muren en plafonds.

Daarna heb ik geschilderd met Flexe Pure Extra Mat. De verf kost 15Euro per liter! Het resultaat ziet er goed uit. Ik moest wel een aantal wanden waar het licht opviel opniew sausen want je kon daar het voorstrijk middel doorheen zien. Uniek, watergedragen voorstrijkmiddel voor muren en plafonds.


Het product bestaat niet in deze uitvoering. Kies een andere combinatie. Voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Waarschuwing: Laatste items in voorraad!


Zorg voor een goede voorstrijk bij je verfklus. Deze vind je in het assortiment van Praxis. Reserveer voorstrijk direct online.


Hooggeconcentreerd oplosmiddelvrij voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Daarna kan je het plafond sauzen met een vochtregulerende latex. Wat ook hele goede eigenschappen heeft is de speciale badkamer en keukenverf van Alabastine. Gestucte muur was behandeld met voorstrijk om te voorkomen dat de muur het verf opzuigt en daarna heb ik het zelf geverfd met een professionele verf.


Tot goedkoper op Topmerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts