maandag 19 mei 2014

Ondoorzichtig glas

Mat glas is zeer lichtdoorlaten terwijl het wel ondoorzichtig blijft. Bent u op zoek naar mat glas ? Dan bent u bij Buys Glas op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van mat glas waaronder gestraald glas.


Dit maken wij in onze eigen werkplaats waardoor korte levertijden mogelijk zijn.

Wilt u een glazen wand zelf handmatig kunnen blinderen? Wilt u uw glazen kantoor voorzien van wat privacy wanneer u dit wenst? Dan kunt u gebruik maken van LCD glas. En soms wenst men onbescheiden blikken te vermijden. Dankzij de revolutionaire technologie van privacy glas kunnen uw ramen eens doorzichtig, eens ondoorzichtig zijn en dus de inkijk beperken.


Activeer zelf het doorzicht van de beglazing! PRIVA-LITE is een gelaagde beglazing met controleerbaar doorzicht. Tussen de glasbladen bevindt zich een film van .

Dit geeft een prachtig effect! Door de kring te sluiten zorgt een zwak elektrisch veld voor de uitlijning van de vloeibare kristallen, zodat het glas transparant wordt. Door de stroom uit te schakelen verliezen de kristallen hun ordening en wordt het glas ondoorzichtig.


In die toestand kan het licht er nog wel doorheen schijnen maar kunnen . Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Alt Deutsch Blank Prijs : €89. Byzanthijn fijn blank mm.


Bij onze verbouwing van de kinderkamer zouden we één van de vensters langs binnen willen dichtmetselen. Langs buiten willen we het raam laten zitten maar het glas - dat nu doorzichtig is - zou ondoorzichtig moeten worden zodat de muur achter het raam niet zichtbaar is. Offertes van glaszetters voor beglazing uit . Met privacy glas verandert u met een druk op de knop het doorzichtige raamwerk in een ondoorzichtige muur.


Mosa Glas biedt een ruim assortiment aan geëmailleerd glas voor wand- en gevelbekleding. Glaspunt heeft prachtige soorten doorschijnend maar ondoorzichtig gelakt glas. Bekijk Lacomat glas op Glas.


Elektronisch geregeld doorzicht bij gekleurd glas.

Slechts met één klik wordt de gekleurde beglazing ondoorzichtig. In de transparante status wordt uw gezichtsveld door de kleur van het glas niet beperkt. Kies voor een statement in uw interieur.


Is uw geïsoleerde beglazing niet meer doorzichtig? Zijn de ruiten van uw woning gebroken? Wist u dat uw brandverzekering de vervanging van uw gebarsten, gebroken of ondoorzichtig geworden beglazing vergoedt? Maar in welke mate en onder welke voorwaarden?


Zit u in een bespreking over de nieuwe inrichting van de ontvangstruimte, dan zal het u niet uitmaken als de deur openstaat. Maar tijdens een vergadering over bedrijfsstrategieën zijn nieuwsgierige ogen en oren niet gewenst. Er bestaat speciaal glas dat met een druk op de knop ondoorzichtig wordt. Ik zou mijn glazen deur ondoorzichtig willen maken. Met een gordijn verlies ik te veel licht.


Ik had zandstraaleffect willen hebben maar dan niet die plastiek om eraan te kleven. Iemand een ideetje wat ik zou kunnen doen? Eenmaal geactiveer blijft elektrisch glas transparant zolang de stroom aanstaat.


Wanneer de stroom wordt afgesloten, verandert elektrisch “SmartGlass” weer in een ondoorzichtige toestand. Daarnaast zijn de vloeibare Dreamglass kristallen in staat het contrast van het paneel te verhogen. Daarom kan Dreamglass ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts