vrijdag 23 mei 2014

Kleine luxaflex

Horizontale jaloezieën hebben een strakke uitstraling en zijn praktisch in het dagelijks gebruik. Lees hier wat je moet weten over horizontale jaloezieën. In deze blog willen we voor eens en altijd het misverstand over luxaflex uit de wereld helpen. Want hoevaak horen wij wel niet, verkopen jullie luxaflex ? Nee, wij verkopen houten jaloezieën :) Wat is dan het verschil tussen jaloezieën en luxaflex ?

Luxaflex is een merk dat jaloezieën . Ik verkoop dit we deze week nieuwe kozijnen krijgen. De plissé vouwt zich daarom bij het optrekken van het product zeer klein op en zijn geschikt voor zowel kleine tot middelgrote raampartijen. De Plissé Shades vormen een perfecte aanvulling voor iedere kamer en iedere stijl. Wij maken je jaloezieën of shutters graag voor je op maat.


Op maat voor ieder venster en precies passend bij jouw woonstijl. Geen verzoek is te klein.

Dat is pas een advies op maat! Ook bij schuifpuien – waar andere vormen van raamdecoratie niet altijd praktisch zijn – biedt luxaflex een uitkomst. Door de beschikbaarheid in diverse kleuren zijn het echte blikvangers voor elk raam. Keuze in kleur, materiaal en bediening.


Venster Center Dordrecht biedt luxaflex voor grote en kleine. Aluminium jaloezieen op maat, online bestellen, zonwering, raamdecoratie, raambekleding,aluminium jaloezieen 25mm, aluminium jaloezieen 50mm, aluminium jaloezieen 70mm, lamellen aluminium. Daarnaast zijn er ook jaloezieen van PVC die wel de uitstraling van hout hebben, maar de voordelen van kunststof hebben.


Deze zijn vochtbestendig, waardoor ze bijvoorbeeld ook in de badkamer geschikt zijn. Zo heeft HEMA voor alle ramen geschikte raamdecoratie. Of dit nu kleine of grote ramen zijn, dat maakt niet uit. Bekijk hier onze uitgebreide collectie raambekleding voor kleine en . Loshangende trekkoorden en kettingen van raambekleding vormen een reëel gevaar voor kleine kinderen. Bij Home Design in Groningen vind je een keur aan oplossingen!


Bij Den Ouden Wonen in Mijdrecht vind je een keur aan oplossingen! Bij Megens Vivante in Grave vind je een keur aan oplossingen! Eenmaal bevestig is de raambekleding eenvoudig, licht en snel te bedienen en gemakkelijk uit het .

Geef kleine en grotere raampartijen een elegante uitstraling met verticale jaloezieën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts