dinsdag 20 mei 2014

Soudal purschuim

PU schuim en vele andere producten voor bouw, industrie en Doe-Het-Zelf met hoofdzetel in Turnhout. Vestigingen in landen waarborgen een optimale technische en logistieke dienstverlening. Op deze site vindt U nieuwigheden, producten en . Soudal purschuim 1K 750ml.


Handschuim verpakking, incl.

Een set van reserve applicatorslangen voor alle polyurethaanschuim bussen. Geschikt voor het doelgericht aanbrengen van PU-schuim. Het schuim is afgevuld met . Flexibel, de top in duurzaamheid en isolatie (akoestisch en thermisch).


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Pur gebruiksklaar isolatieschuim met uitstekende thermische en akoestische eigenschappen welke koude, vocht, en geluid tegenhoudt. Het product is onder andere geschikt voor:Opvullen van gaten en kierenVastzetten van flexibele buizen, . Zelfexpanderende zeer goed doseerbare purschuim met ingebouwde pistool.

Vullen en isoleren gebruiksklaar doseerbaar als een professioneel schuimpistool. Bijzonderheden, - Hoge vormstabiliteit. Voordelen, - Geen krimp of postexpansie.


Toepassingsgebie - Voor de montage van ramen en deuren - Voor het afdichten van alle openingen - Voor het optimaliseren van isolatie - Uitstekende hechting op alle materialen behalve PE, PP en PTFE. ILLBRUCK PISTOOLSCHUIM 7ML FM310. Purschuim pistool, kunststof.


Kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen. Bestel vóór 12:uur en u heeft het de volgende dag al op locatie. Verzending is bij Slimkopen. Ook heeft purschuim uitstekende vochtwerende eigenschappen, . Gebruiksklare isolatieschuim met uitstekende thermische en akoestische eigenschappen welke koude, vocht, en geluid tegenhoudt.


Beschikbaarheid: In voorraad. Nieuws - Redactie Mixpress. Alleen in de winkel te koop. TOEVOEGEN AAN DE WINKELWAGEN.


PU-schuim is vloeibare PUR in een spuitbus en is perfect om kieren op te vullen. Voorbeeld printen Voeg toe aan wish list.

U kan op deze pagina per product de technische fiche downloaden. Verdere rapporten en documenten kunnen worden terug gevonden op de download - pagina. Dit is een 1-komponent, zelfexpanderen gebruiksklaar polyurethaan-schuim. Door het handige Genius Gun systeem ligt de bus perfect in de hand en kan men veel makkelijker doseren. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


Professionele purschuim van den Braven voor de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts