woensdag 21 mei 2014

Glazen geluidsscherm

Metaglas ontwikkeld en levert geluidsschermen van glas en aluminium voor wegen en spoor. Modulair (MGS) en maatwerk. Als marktleider op het gebied van het ontwerpen en fabriceren van geluidsschermelementen leveren wij een reeks aan standaard en design geluidsschermen.


Waaronder het RWS modulair geluidscherm in zowel een reflecterende als een absorberende uitvoering. Onze geluidsschermelementen worden geproduceerd .

Langs de N4in Pijnacker-Nootdorp verrijst een glazen geluidsscherm met geïntegreerde zonnecellen, dat op jaarbasis megawattuur gaat opwekken. Het door BAM Infra ontworpen en te realiseren scherm wordt gemaakt van twee maal millimeter dik glas en is een primeur voor de gemeente . Sinds jaren is Eurorail BV actief op het gebied van productie en levering van geluidsschermen langs autowegen, voor de industrie en bij het spoor. En heeft op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan het terugdringen van de geluidsoverlast tot een aanvaardbaar niveau. De geluidsschermen van NoiStop halveren het omgevingsgeluid. Een volledig nieuw geluidsscherm , volledig naar de wens van de opdrachtgever.


De mogelijkheden zijn legio. U bent niet gebonden aan één type product of grootte van het totale scherm.

Door de jaren heen kan het voorkomen dat een geluidsscherm niet meer aan de huidige . Aanbrengen transparant scherm. Schoonmaken van het glazen geluidsscherm op de dijk Steinstraat. Transparante geluidsschermen kunnen . Het geluidsscherm staat er al jaren en dat is te zien.


Dorpsraad Bruinisse wil samen met de gemeente en dorpsbewoners die de handjes hiervoor willen laten wapperen het geluidsscherm eens flink onder handen . GELUIDSSCHERMEN EN ABSORBERENDE MATERIALEN. Toepassing van geluidswerend glazen scherm in stedelijke omgeving (stadsproject Wenen). Over een lengte van tweeënhalve kilometer is een geluidsvoorziening gecreëerd die een integratie is van een traditionele geluidswal, een glazen geluidsscherm en twee gebouwen, waarvan er één nog slechts uit een wand langs de weg bestaat. Realisatie glazen geluidsscherm langs busbaan te Almere. Bijzondere gast ditmaal was gedeputeerde Twan Beurskens.


U hoeft alleen een emmer en een . Scheuten Glas is een traditioneel maakbedrijf. Holland Scherm vermindert geluidsoverlast door het uitvoeren van geluidsbeperkende projecten. Onze filosofie is erop gericht volledig tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten.


Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een totaaloplossing voor al uw problemen op het gebied van . Langste gebouw van Nederland Het langste bedrijvengebouw (8meter) van.

Dankzij het gebruik van standaardelementen (stalen staanders, glazen panelen en een betonnen plint) en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts