vrijdag 16 mei 2014

Eps tempex

Tevens is de EPS bouwplaat toe te passen als isolatie in de kruipruimte tegen de vloer. Daarnaast is EPS geschikt als platdak isolatie. EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen en kent vele benamingen, zoals tempex en piepschuim.


Het is voorts ook bekend onder de merknamen Tempex , Styropor en Depron. EPS wordt meer dan jaar voor vele doeleinden toegepast.

Het is van oorsprong bedoeld als isolatiemateriaal en kent daarin nog steeds zijn grootste toepassing, naast verpakkingen en producten voor de grond-, weg- en waterbouw-sector. Het lichtgewicht isolatiemateriaal. Tempex , tegenwoordig vaker EPS ( geëxpandeerd Polystyreen) genoemd of ook wel gewoon piepschuim.


EPS 1SE ( tempex , piepschuim) A keus. Het wordt ook wel Tempex of PS-hardschuim genoemd. Voordelig en snel kunt u dit kopen bij Online Bouwmaterialen.


Tempex EPS Polystyreen is een karakteristieke en vrijwel altijd witte kunststof, in de volksmond piepschuim genoemd. Tempex EPS 2Polystyreen is een karakteristieke en vrijwel altijd witte kunststof, in de volksmond piepschuim genoemd.

EPS piepschuim isolatie drukklasse 1voor wanden en vloeren. Voor 12:bestel morgen bezorgd. Bent u op zoek naar Tempex EPS isolatiemateriaal?


Dan bent u bij Bouwbestel aan het juiste adres. Bij ons vindt u de Tempex EPS platen in diverse afmetingen tegen een scherpe prijs. Ondanks het lichte gewicht . De officiële naam is Airpop, om het milieu bewuste karakter van piepschuim te benadrukken. Piepschuim bevat immers maar materiaal ( polystyreen) en . Beschikbaar via nabestelling . Vroeger werd het ook wel PS-Hardschuim genoemd. XPS zijn er in verschillende soorten en afmetingen.


Door de vele unieke eigenschappen heeft dit materiaal een breed toepassingsgebied. In de tuin, in de bouw, maar ook als prototype is tempex zeer ideaal. EPS oftewel Tempex (Geëxpandeerd polystyreen) wordt in de volksmond vooral piepschuim genoemd.


Tempex EPS is een veelzijdig materiaal wat op veel uiteenlopende manieren wordt gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts