donderdag 29 mei 2014

Rockfon hydroclean

De plafondplaten zijn aan de zichtzijde afgewerkt met een waterafstotende afwerklaag inclusief een hygiënische, helder witte akoestisch-open coating voorzien van een . Hierdoor zijn ze makkelijk met hogedruk reiniger schoon te maken en zijn ze . Kan maandelijks intensief worden gereinigd met geavanceerde reiniginstechnieken, waarbij de panelen jarenlang hun helderwitte uiterlijk behouden. De panelen zijn voor zien van een hygienische . Het plafondpaneel voor ruimtes met de hoogste hygiënische eisen. De zelfdragende plafondpanelen zijn aan de zichtzijde afgewerkt met een waterafstotende afwerklaag inclusief een hygiënische, helder witte .

Chicago Metallic THook D8ECR Class D. Ontwikkeld voor cleanrooms en industriële ruimtes met de hoogste. Hydroclean plafondpanelen zijn ingedeeld in klasse 10. The board is mounted into a T-grid system.


In onze webshop vindt u een aantal platen uit ons assortiment. Nog liever horen wij wat uw wensen zijn zodat we een advies op maat kunnen maken. Olympia Plus Sportplafond. Soundstop 2 en dB.


Sie hat darüber hinaus eine sehr hohe Reinraumklassifikation und entspricht der Euroklasse A2.

De renovatie werd in weken uitgevoer waarbij iedere 7m² grote verdieping in weken tijd werd afgewerkt. Waterafstoten duurzaam en speciaal behandeld oppervlak voor vochtige ruimtes. Hoge geluidsabsorptie en hoogste brandveiligheidsklasse (klasse A1).


Paneel met kantafwerking A verkrijgbaar in standaard afmetingen. Oppervlak is bestand tegen hogedrukreiniging. Durch die Hygienische Beschichtung und eine spezielle Wasser abstoßende Fertigauflage lassen sich die Platten häufig nass reinigen.


Het doorzak systeemplafond wordt aangelegd met een verdiepte sponning. Aan de scheidingswanden worden verschillende brandwerende eisen en geluidseisen gesteld. Op verschillende plaatsen . Die vom Bieter anzubietenden Materialien müssen folgende Eigenschaften aufweisen: Akustikdeckenplatten. Die Steinwollefasern sind biolöslich.


Tourist spots, best online dating profile examples for men longest. Indian language at your fingertips and we encourage. Deze leveranciers zijn pioniers op het gebied van hygiëne plafonds.


Voor onze opdrachtgever bouwen wij hier de volgende onderdelen: 8. Rockfon Krios gangoverspannend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts