maandag 19 mei 2014

Parketlak waterbasis

Door als discounter te werken, kunnen wij professionele schildersbedrijven en particulieren het uiteindelijke voordeel bieden: topproducten tot korting! De Rambo parketlak waterbasis mat blank 2ml is een lak speciaal voor parket en hardhouten vloeren. De lak is kras- en slijtvast en kan dus tegen een stootje. De lak heeft een blanke kleur en heeft een matte afwerking. Daarnaast is de lak op waterbasis makkelijk aan te brengen, droogt het snel en is het reukarm.


Glitsa parketlak is al vele tientallen jaren bekend.

Vroeger was deze lak op spiritusbasis, en stonk enorm (maar was wel enorm slijtvast !), maar tegenwoordig is het allemaal op waterbasis. Enorm slijtvaste soort, hier heeft u dus jaren plezier van . Onder de noemer parketlak valt bij ons eigenlijk alle bescherming voor parket, dus lak en vloerlak , maar ook olie en hardwax. Natuurlijk worden hier hoge eisen aan gestel want dit zijn geen klusjes om elk jaar te doen. Deze transparante afwerklaag beschermt voornamelijk tegen krassen en slijtage.


Deze parketlak is niet vergelen droogt snel en zorgt ervoor dat het hout zijn eigen kleur. Trae Lyx Vloerlak is een . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

GAMMA vloerlak kleurloos mat liter is een kleurloze lak voor het duurzaam beschermen van parket en houten vloeren. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket.


Gebruik parketlak op waterbasis voor het. Loba WS 2K Duo toepassing. De WS 2K Duo is speciaal ontwikkeld voor de zwaartste belasting. Geschikt voor een hoge belasting op de vloer.


Een oplosmiddelhoudende parketlak krijgt door het verdampen van vluchtig oplosmiddel een zekere 'tack' (hoorbaar bij het rollen en voelbaar) die een gelijkmatige verdeling bevordert. Eén van de onderscheidende kenmerken van RigoStep. Sneldrogend parketvernis, solventgedragen, met zeer hoge slijtvastheid. Er zitten nu lagen satijnglans Hermadix lak ( waterbasis ) op de vloer, deze kwam . Parketlak op waterbasis klinkt wat week.


Ciranova Fortico 1C Matt is een excellente, PU parketlak op waterbasis voor zwaar belaste houten vloeren. Vandaag voor 17:uur besteld = morgen in huis. Het biedt een goede bescherming.


Kleur en uitstraling van het . Hadden we al genoem maar hoort ook in dit rijtje: Waterbasis en synthetisch.

Bij twee componenten parketlak krijgt u er een losse verharder bij, waardoor de verf harder wordt. Sommige voordelige producten slijten eerder weg door bijvoorbeeld gebruik, . Koop in één van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts