dinsdag 27 mei 2014

Gordijnen voor raam

Ontdek en bewaar ideeën over Hoge raam gordijnen op Pinterest. Meer ideeën over Lange gordijnen , Familiekamer gordijnen en Lange raambekleding. Heb je geen standaard maat ramen maar wil je wel meer privacy in huis? Wil je gordijnen die van plafond tot vloer lopen over de volledige breedte van je huis?


JYSK heeft een ruim assortiment gordijnen en raamdecoratie. Ook zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden, zoals de grootte van je kamer.

Gordijnen maken je kamer nou eenmaal altijd een beetje kleiner. Lees dit artikel en kies de perfecte gordijnen voor je . Een overzicht van weetjes en tips over raambekleding, gordijnen , rolgordijnen en shades. De mogelijkheden met raambekleding zijn oneindig! Wil je dat de onderlat van je rolgordijn tegen je raam aan blijft zitten wanneer je je raam open kantelt?


Het hierboven toegelichte duo gordijn kan uitgebreid worden met een handige accessoire. Wil je het rolgordijn aan het raam houden wanneer je het raam open kiept? Raamdecoraties koop je óók bij Leen Bakker.


Alle raamdecoratie bij GAMMA.

Van shutter tot lamellen. Ook duo rolgordijn, vouwgordijnen en plissé. Ons uitgebreid assortiment vindt zijn weg naar professionele dealers in de Benelux en Frankrijk.


Wij profileren ons als fabrikant van maatwerk raambekleding met een probleemloze en langdurige kwaliteit gecombineerd met concurrentiële prijzen. Uw woonkamer als rustgevende ruimte met hoge ramen met zicht op de tuin… Een ruime leefkeuken met grote ramen als verbinding met het zonovergoten terras…. Copahome biedt verschillende oplossingen voor het bekleden van grote raampartijen. De lengte van je gordijnen (b) Meet vanaf de bovenkant van het raamkozijn en stop onderaan waar je de gordijnen wilt laten eindigen. Je kunt hier allerlei kanten mee op.


Onze raamdecoraties is verkrijgbaar in egale, zachte kleuren maar ook in trendy en kleurrijke dessins. Zo regel je met een gordijn of een jaloezie. Bij HEMA vind je daarom een groot aanbod gordijnen op maat om een ruimte mooi in te richten. Niet alleen praktisch, maar ook sfeervol.


Het maakt niet uit of het om de woonkamer, keuken of slaapkamer gaat. Voor alle ruimtes kun je bij HEMA mooie raambekleding vinden. Kant-en-klaar of op maat gemaakt.


Hang gordijnen of andere raambekleding niet voor de verwarming: dan gaat er veel warmte verloren. Enkel glas in combinatie met de best isolerende raambekleding heeft een betere isolatiewaarde dan gewoon dubbel glas (niet HR). Dubbele plisségordijnen met een speciale aluminium coating aan de binnenkant .

Dit maakt het mogelijk om de gordijnen opzij te schuiven, zodat ze zo min mogelijk raam bedekken, en voor het raam te schuiven zodat het hele raam. Een te smalle nis betekent dat de gordijnen voor het raam zullen hangen. Voorzie aan elke kant van de raambreedte extra zodat het gordijn naast het raam kan hangen. Of ruimte aan kant. Wil je graag overdag ook de inkijk voorkomen met raamfolie?


Heb je verduisteringsgordijnen voor je dakraam nodig? Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn of met houten jaloezieën? Doe eenvoudig veel inspiratie op bij Praxis op de site of gebruik onze keuzehulp. En heb je de (rol) gordijnen gevonden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts