maandag 26 mei 2014

Zonwering lichtstraat

Lichtstraat met bescherming. Voor uw lichtstraat wilt u een goede zonwering oplossing. U kunt ook voor een cassette model kiezen type onderdak zonwering. Paul en Paul verkoopt het!


Een lichtstraat zorgt voor veel natuurlijk daglicht in de woning.

Binnenzonwering reguleert de hoeveelheid zonlicht in uw kamer. Ook het platdakraam en de lichtkoepel kunnen van binnenzonwering worden voorzien. De zon levert ons licht en warmte maar kan tijdens bepaalde seizoenen hinderlijk zijn. Denk maar aan het serre-effect dat gecreëerd wordt tijdens de zomermaanden in een goedgeïsoleerde woning met veel glas, een veranda, erker of lichtstraat. Met een goedgekozen zonwering kan u de zon weren wanneer het te veel is . De Brustor top screen is een zonwering voor horizontale of schuinliggende glaspartijen.


Dankzij een combinatie van ZIP technologie en het veersysteem van serre zonwering , zit het doek bij elke uitval strak gespannen in de geleiders. Het lichtkoepel zonweringssysteem bestaat uit een geplisseerd doek met een vuilafstotende finish.

Het zonweringssysteem wordt als doe-het-zelf-pakket geleverd. Ik heb een lichtstraat thuis. Op zich is dat mooi en op koudere dagen krijg je toch wat warmte van de zon. Alleen op de warmere dagen wordt het best wel. Met een lichtstraat profiteert u van een natuurlijke lichtinval in uw woning.


En moet één van de Verosol producten worden gemonteerd op een plek waarbij je voor de bediening lastig bij kan? Kies dan voor een elektrische binnenzonwering die je met afstandbediening kan bedienen! De vlakkelichtkoepel kan worden voorzien van buitenzonwering of binnenzonwering, elektrisch of handbediend. Een beschutte plaats uit de zon, beschermen van uw meubilair, het handhaven van een heerlijk koel binnenklimaat? Verandazonwering is voor vele doeleinden inzetbaar.


Zonwering van Bohaco biedt de oplossing. Denk hierbij aan een terrasoverkapping, lichtstraten een serre of grote dakramen. De verandazonwering kan hier zowel op als onder worden gemonteerd. Het Tibelly doek zorgt ervoor dat u de lichtinval kunt reguleren en oververhitting voorkomt. Horizontale of schuinliggende zonwering voor uw dak venster, lichtstraat of skylight.


Om een elektrische zonwering makkelijk te kunnen aansluiten kan de lichtstraat voorzien worden van een elektradoorvoer. Deze doorvoer wordt op de meest linkse stijl van het platdakraam gemonteerd en is voorzien van een flexibele buis die aan de binnenzijde achter de afwerking uitkomt.

De aansluiting kan hier door. Plisségordijn lichtkoepel. De koepelplissé is de ideale oplossing om licht en zon buiten te houden bij lichtkoepels, serres en dakramen. Een koepelplissé bevestigt u heel eenvoudig in de koepel en is met een handgreep te bedienen. Eventueel optioneel is een bedieningsstang mee te bestellen.


In de warmezomerperiode zal hierdoor echter ook de binnentemperatuur oplopen, om het leefkli. Brustor zonwering screens verduisterende screen hellende oppervlakken. De combinatie van het Brustor veersysteem met de ZIPscreen technologie houdt het doek strak . De voordelen van een lichtstraat. Groter ruimtelijk effect. Optimaal evenwicht tussen isolatie, lichtinval, zonwering door de keuze van specifieke dakbeglazing.


Minder elektriciteitsverbruik. Elke dag genieten van iedere zonnestraal . Speciaal voor de VELUX modulaire lichtstraten is elektrisch aangestuurde binnenzonwering ontworpen. De zonwering is op subtiele wijze geïntegreerd in het ontwerp, waarbij de aandrijving in de slanke profielen van de lichtstraatmodules is verborgen. De binnenzonwering is verkrijgbaar in de drie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts