woensdag 28 mei 2014

Velux vervangen

Een dakraam of lichtkoepel vervangen : het is voor de meesten van ons geen dagelijkse kost. Daarom is het misschien beter om het over te laten aan een vakman. Hij luistert naar jouw wensen, checkt wat de mogelijkheden in jouw dak zijn en kent ons assortiment tot in de puntjes . Vervangingsgids voor een oud dakvenster. Let dan goed op de codes.


Hier leest u precies wel.

Ook als u uw dakraam wilt laten vervangen bent u bij AVW Dakramenspecialist aan het goede adres. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven behalve de GGL maar is te vervangen door de FK06. VELUX produceert al meer dan jaar dakramen. VELUX staat voor kwaliteit maar dat neemt niet weg dat een dakraam ook aan slijtage onderhevig is door bijvoorbeeld gebrek aan onderhoud en een keer vervangen moet worden. VELUX heeft de afgelopen decennia de dakramen doorontwikkeld om aan de hoogste . Dankzij het speciale renovatie gootstuk EW hoeft de interieurafwerking niet te worden aangepast!


Zoek de maatcode van uw oude dakraam op. Meestal vind u een identificatieplaatje links of rechts op de kop van het dakraam in geopende .

In veel gevallen kan de binnenafwerking probleemloos behouden blijven. Of moet het raam volledig vervangen worden? Zijn er nog dingen die we kunnen . Op internet staan diverse montage handleiding hoe je het glas kunt vervangen door nieuw glas. Kijk in uw dakvenster voor het juiste type glas.


Kan ik genieten van een premie van de overheid bij het plaatsen of vervangen van VELUX dakramen? Jaarlijks herziet de overheid het premiestelsel en past dit aan waar nodig. Welk velux dakraam heeft u? Wilt u een VELUX dakraam vervangen ? Velux glas vakkundig vervangen. Dan is het handig als u kunt nagaan wat voor dakraam u precies heeft.


Ieder VELUX dakraam heeft een uniek label. VELUX roept dan ook op om dakvensters met een respectabele leeftijd te vervangen. Een installateur klaart die klus op minder dan dag.


Bovendien is dit vooral een kwestie van precisiewerk, zonder overlast, stof of vuil in de woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts