woensdag 21 mei 2014

Beslag kerntrekbeveiliging

Tot slot past dit beslag in nagenoeg alle situaties. Nemef veiligheidsbeslag met . Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. De cilinder wordt vervolgens met een zogenaamde kerntrekker uit het beslag getrokken.


Het vervangen van de cilindersloten hoeft niet altijd kostbaar te zijn, wanneer u reeds design veiligheidsbeslag heeft toegepast of uw huidig beslag heeft andere afmetingen, is het . Kerntrekbeslag of kerntrekcilinder.

Een cilinder met kerntrek- en breekbeveiliging is nog iets moeilijker te forceren dan beslag met kerntrekbeveiliging. Het grote voordeel van het beslag echter is dat het direct als zodanig herkenbaar is. Inbrekers zullen er gewoonlijk niet eens aan beginnen. Dat geldt niet voor anti kerntrek . DEURBESLAG MET KERNTREKBEVEILIGING KLEUR: aluminium F1.


Aan de linkerzijde vindt u een eenvoudig filtermenu zodat u eenvoudig kunt zien welke strip past op uw deur! Om tot het juiste beslag te komen, maak u uw keuze als volgt: - selecteer de gewenste SKG classificatie;. Beveilig je woning tegen het kerntrekken.


Bent u al bekend met kerntrekken?

Wellicht heeft u het onlangs zelf meegemaakt of heeft u directe kennissen of buren waarbij de cilinder is getrokken. Een veiligheidsschild of veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging is de beste beveiliging binnen het aanbod inbraakwerend beslag. De kerntrekbeveiliging beschermt de cilinder tegen uitboren en uittrekken van de kern. In combinatie met een massief roestvast staal buitenschild resulteert de kerntrekbeveiliging in een . Ivana heeft het veiligheidsbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging. Deze extra toevoeging aan het beslag zorgt ervoor dat de cilinder volledig afgeschermd is, deze is daardoor beschermd tegen uitboren of uittrekken.


Uiteraard wil je jouw huis of bedrijfspand zo goed mogelijk beveiligen. Kies daarom voor een voordeur slot met veiligheidsbeslag en kerntrekbeveiliging. Daarmee is de cilinder van jouw slot beschermd tegen kerntrekken en ben jij, samen met je dierbaren en eigendommen, een . In de categorie veiligheidsbeslag vind je veiligheidsschilden en veiligheidsrozetten met kerntrekbeveiliging. Hiermee bereik je maximale veiligheid. Het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging is voorzien van een hard metalen bescherming, wat de cilinder beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinder.


Van Delft Slotenmaker plaatst uur per dag veiligheidsbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging. Dit beslag bestaat uit een buiten- en binnenschild en twee krukken. Met alleen een goed slot en een cilinder bent u er nog niet.


Zonder inbraakwerend deurbeslag maakt u het voor het inbrekersgilde wel heel eenvoudig. AXA biedt een uitgebreid assortiment veiligheidsbeslag, met of zonder kerntrekbeveiliging. Daarnaast heeft AXA een uitgebreide collectie deurbeslag voor binnendeuren, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts