vrijdag 30 mei 2014

Screen horizontaal

Samen met de geïntegreerde spanningstechniek wordt een onovertroffen doekspanning gerealiseerd. Klapperende en stukgescheurde doeken . Zonwering veranda Brustor Topscreen. TOPscreen: horizontaal en stormvast. Dankzij een combinatie van ZIP technologie en het veersysteem van serre zonwering zit het .

Koop nu voordelig uw verticale screens , ritzscreens en zipscreens ONLINE in onze webshops. Met het Alva windscherm (oprolbare windscherm) is het optimaal genieten van het buitenleven. Heerlijk op uw terras zitten uit de wind met vrij uitzicht.


Zeer geschikt voor overkappingen of naast een knikarmscherm. Windscreen horizontaal Alva. Windresistent tot Beaufort. Verduisterende zonwering screens van Brustor voor ramen van elk formaat.

De combinatie van een veersysteem en zipscreen technologie houdt het doek strak gespannen op elke hoogte, zelfs bij een windkracht van beaufort. De voordeligste webshop voor alle types windvaste ritsscreens en standaard screens. Snelle levertijden en gratis bezorgen door geheel Nederland!


In samenwerking met Brustor kunnen we een compleet assortiment screens aanbieden in verschillende formaten en afwerkingen. Screens zijn zowel aan de binnenkant- als aan de buitenkant van de ramen mogelijk, verticaal en horizontaal. Daarnaast bestaan ze extra stormvast naargelang de beschutting.


Het esthetische en strakke functionele ontwerp van deze jaloezie is ideaal voor platte of schuine daken. Een ROLLUIK dient ter afsluiting van een raam of deur met als functie om, net zoals een screen , de zon te weren uit huis. Tevens maakt het inbrekers moeilijker om binnen te geraken. De horizontaal liggende LAMELLEN bieden een krachtig gesloten pantser waardoor ramen en deuren volledig af te . Verschillende rolgordijnstoffen, zoals Screen , filteren de binnenkomende lichtstralen dusdanig dat ze perfect gebruikt kunnen worden tegen spiegelreflectie in beeldschermen.


Bij Copahome Duoflex horizontale jaloezieën is het bovenste gedeelte van de lamellen open, terwijl het onderste deel gesloten blijft. Screens houden warmte buiten of juist binnen, al naar gelang het . Met een screen hou je het in de veranda aangenaam koel en heb je geen last van hinderlijke reflecties. Ook schadelijke UV-straling kan je hiermee tegengehouden. In de meeste gevallen wordt het met .

ZIP screens energiebesparend en geluidwerend. Een verticale screen is een zonnescherm dat verticaal langs uw raam beweegt. Een screen is verkrijgbaar in twee varianten: 1. De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden.


Hierdoor blijft de vrije doorloop langs uw ramen . Ambiance biedt een ruim assortiment zonwering waaronder zonneschermen, screens en markiezen. Bezoek de website voor het complete aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts