dinsdag 20 mei 2014

Vloer wit lakken

Ben je uitgekeken op de houten vloer en wil je een rustigere basis in huis? De houten vloer wit verven is dan een goed idee. Laat je inspireren door vtwonen. Een oude houten vloer mooi, maar wel opgefrist?


In een paar stappen leg je hem en verf je hem - slijtvast - wit.

Hoe kan ik het beste mijn houten vloer wit verven en welke verf heb ik nodig? Een witte houten vloer is prachtig en geeft uw woning een totaal nieuwe look. Naast meer licht en een ruimer ogende kamer, komen meubels en accessoires beter tot hun recht. Heeft u ook een houten vloer en staat u op het punt om deze wit te . Voor op de bovenverdieping vind ik een geschilderde houten vloer erg mooi (en dan het liefst wit ). We lieten na heel lang twijfelen onze parketvloer wit schilderen. En als ik nu zie hoe groot het effect is, zou ik het in een oogwenk opnieuw doen.


Kleurrijke kleden, stijlvolle banken en fancy cactussen maken het plaatje helemaal compleet samen met een wit geverfde houten vloer.

Lees ook over het alternatief! Het is gedurf dat moeten we te kennen geven, maar een wit geverfde . De sterke lak van Histor is een uitstekende keuze. Ook bij intensief gebruik blijft je vloer jarenlang mooi. Het is een bewerkelijk klusje, maar de vloer verven is absoluut de moeite waard. Tip 1: Gebruik de juiste kleur grondverf: wit voor lichte kleuren en grijs voor donkere kleuren.


En hoewel we sowieso al fan zijn van onbewerkte houten vloeren , vinden we het stiekem ook prachtig als deze geverfd zijn. Bijvoorbeeld in sereen wit , zoals we veel zien in Scandinavische interieurs. Of juist in de contrasterende kleur zwart.


Ga je zelf je houten vloer verven? Dan helpen wij je natuurlijk . De wit geschilderde vloer geeft een moderne uitstraling. Het schilderen van een verouderde houten vloer brengt een extra dimensie in uw huis. Het lijkt alsof de vloer er al jaren ligt en krijgt een robuuste uitstraling zoals in oude schuren en op scheepsdekken.


Wit Geschilderde Houten Vloer Floorpaint. Aankomend weekend gaan wij boven kaasplanken (brede vuren planken) neerleggen en daarna gaan we de gehele vloer wit schilderen.

Wij gaan onze grenen gelakte vloer er uit halen en willen hem graag wit of whitewash verven. Wie heeft er ervaring mee en of tips? Kan ik hem beter whitewash of wit verven? Ga langs een vloerenspecialist , als ze een beetje up to date zijn moeten zij hiervan op de hoogte zijn. Wij hebben het ook laten doen.


Maar er is geen eindbehandeling over gegaan en als er een druppel vocht op valt en je laat dit er p. Een aantal uren opzitten vreet het aan! Dus het is handig om er wel Een coat op te . De natuurlijke kleur behouden of een nieuwe kleur? En welke voorbereidingen zijn nodig? Ontdek en bewaar ideeën over Houten vloeren schilderen op Pinterest.


Meer ideeën over Geschilderde houten vloeren , Verf houten vloeren en Witte geschilderde vloeren. De juiste verf voor de juiste klus? Beantwoord hieronder de vragen op basis van jouw specifieke situatie en wij stellen jou de geschikte producten voor.


Twijfel je bijvoorbeeld over de afwerking? Onze coaches in de colora winkel helpen je graag verder! Welke soort verf heb je nodig om je project te laten slagen?


Bona Uitleg voor het verven van uw houten vloer. Voorbeeld wit verven van parketvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts