donderdag 22 mei 2014

Stalen buitentrap

Het juiste adres voor al u stalen trappen. Stalen trap meter nor225. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ook van deze adverteerder . Koop of Verkoop stalen trap op Marktplaats.

De trappen van Trabo kunnen ook geleverd worden met stalen anti-slip treden als buitentrap voor naar de tuin of als noodtrap, met een bordes of zelfs met een balkon compleet met hekwerk van spijlen of panelen van gehard gelaagd veiligheidsglas. Alle buitentrappen worden standaard thermisch verzinkt. Diverse bordestrappen en steektrappen in verschillende maten. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een tussenvloer c. Industriële trappen vinden tegenwoordig ook hun toepassing in buitentrappen voor privé woningen en appartementen.


Een industriële trap bestaat uit. Rechte treden in gegalvaniseerd staal in verschillende afmetingen (zowel in breedte als in lengte), met anti-slipperforatie en afwateringsperforatie.

Hieronder vindt u een overzicht van onze stalen trappen en alle onderdelen die u kunt combineren met uw stalen trap , waaronder houtsoorten, leuningen, natuursteen treden, glazen treden, glazen panelen, glasklemmen, persroosters, perforoosters en leuningdragers. In onze showroom vindt u het assortiment grotendeels . Op zoek naar een Buitentrap? Wij zijn leverancier van kwaliteit buitentrappen voor iedere portemonnee. Bezoek onze showroom in Purmerend wij helpen u graag.


In ons ruime assortiment hebben wij allerlei soorten trappen, van rechte trap tot wenteltrap. Onze kwaliteitsvolle producten bestaan uit duurzame materialen in stalen (verzinkte of poedergelakte) uitvoeringen. Uw buitentrap wordt op bestemming geleverd in een . Gegalvaniseerde buitentrap Deinsesteenweg – Astene. Al onze trappen worden met uiterste zorgvuldigheid in ons eigen atelier vervaardigd. Elke trap wordt volledig op maat gemaakt waardoor deze ee… N. Heistopden-Berg Hallaar . Opzoek naar stalen trappen ? Heeft uw woning meer dan alleen maar een gelijkvloers?


Dan is de plaatsing van een stalen trap uit onoverkomelijk. Daarom is een gemakkelijke trap – met de nodige portie esthetiek – meer dan een must.

Het is een koel materiaal, zonder emotie. Staal heeft geen karakter. We horen het als EeStairs regelmatig. Eigenwijs als we zijn, laten we daarom graag zien wat met staal juist allemaal mogelijk is. Dankzij de sterkte van staal kunnen we sommige creaties heel slank ontwerpen.


Bovendien is staal duurzaam en te recyclen, . Een spiltrap neemt weinig ruimte in beslag en is goed toegankelijk. Snep Trappen in Eindhoven is gespecialiseerd in vele soorten stalen spiltrappen. Metaalindustrie-Zaanstad is gespecialiseerd in het fabriceren en leveren van stalen trappen voor bedrijven en particulieren.


Wij adviseren, ontwerpen, bouwen en monteren de trap zoals u dat voor ogen heeft. Al uw wensen over vorm, afmeting en kleur van een stalen trap zijn mogelijk. In de showroom krijgt u een goed . Rechte stalen buitentrap die bestand is tegen alle weersomstandigheden.


Vluchttrap in de vorm van een spiltrap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts