vrijdag 26 december 2014

Trap bekleden linoleum

Laat je trap bekleden met linoleum. Vraag direct gratis offertes aan voor een linoleum trapbekleding. Vind de beste deal en bespaar tot wel.


Trap laten renoveren met linoleum ? Vraag gratis offertes aan voor de renovatie van een trap met linoleum. Vergelijk slim en vind de beste deal.

Als u voor een linoleum traprenovatie kiest kunnen wij u als geen ander helpen. Hieronder leest u de voordelen van linoleum en hoe wij te werk gaan. Uw trap bekleden met linoleum trapbekleding heeft vele voordelen. Het is slijtvast, makkelijk legbaar en schoon te maken. Marmoleum is prima geschikt als trapbekleding.


Combineren met kleuren, keuze uit diverse trapneuzen , alles is mogelijk! Des te vlakker en strakker de traptreden , des te mooier het eindresultaat. Een slechte uitgesleten trap knappen wij .

We noemen onszelf niet voor niets de nummer in trappen. Renovatie van uw oude trap of de eerste bekleding van uw nieuwe trap met marmoleum, u bent bij ons aan het juiste adres. We laten je in deze klusvideo zien hoe je trap renoveert met pvc plak vinyl.


Trap bekleden mogelijkheden: Je kan je trap met verschillend materiaal ( opnieuw) bekleden. Elk soort materiaal geeft weer een andere look en feel en heeft zijn voor- en nadelen. Traprenovatie met Linoleum. Wij zetten ze hieronder voor u op een rijtje. Verder kunt u onderaan deze pagina het formulier gratis invullen als u de trap wilt laten bekleden door een professioneel bedrijf en.


Ga je jouw trap een nieuw uiterlijk geven en vind je duurzaamheid en hygiĆ«ne belangrijk? Linoleum is een natuurlijke manier om je trap te bekleden. Dan is een linoleum trapbekleding een ideale mogelijkheid voor jou. Misschien had je nog niet aan linoleum gedacht als trapbekleding , maar bedenk eens hoe eenvoudig de schoonmaak ervan is? Een hoge slijstvastheid is wel nodig, maar de voordelen van linoleum zijn legio: het is geluidsdempen er zijn veel motieven en kleuren waaruit je kan kiezen, …. Zelf aan de slag met je traprenovatie of trapbekleding?


Een trap laten bekleden met linoleum betekend dat u de jaren verder kunt. In huishoudelijk gebruik is linoleum verslijten praktisch onmogelijk, bij projectmatige toepassing moet tien tot twintig jaar moeiteloos mogelijk zijn. Uiterlijk lijkt linoleum op vinyl, het kent echter een paar grote verschillen: .

Geen idee welk type trapbekleding het beste aansluit bij uw wensen? Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste materiaal. Naast de keuze uit PVC, hout of laminaat kunt u ook gaan voor zachte vloerbedekking. Vind trap bekleden op Marktplaats.


Het is een duurzaam product en het zal dan ook niet snel slijten of beschadigen. Voor iedereen een voordeel. Daarnaast is het materiaal geluiddempend.


Een trap stofferen betekent minder geluid en een prettiger leefklimaat. Trapstoffering met tapijt is mogelijk, maar het kan ook met pvc of linoleum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts