donderdag 15 mei 2014

Edel tapijt

Welcome to the website of Edel Group! The head office and production locations are all based in Genemuiden, Netherlands. From here, customers from over the world are serviced. There is a seperate sales office in Ellan United Kingdom. Snel en eenvoudig online tapijt bestellen.


Grote merken tapijt voor scherpe prijzen.

Tapijt koop je toch online! De eerste bedrijven - inclusief Edel Group - zijn begin twintigste eeuw opgericht waarbij biezenmatten thuis en met . Edel is een moderne Nederlandse tapijtproducent. Ontwikkeling, productie en verkoop gebeurt allemaal in eigen huis. In elk filiaal liggen de stalen voor u klaar. Maak kennis met dit toonaangevende merk.


De ontwikkeling, productie en de verkoop gebeurt allemaal in eigen huis. Edel tapijt uit Genemuiden is een moderne Nederlandse tapijtproducent. Fabrieksmerk tapijt van Edel.

Edel International en OCapital Partners zijn het eens geworden over een overname. Daarmee komt een einde aan een periode van bijna een eeuw waarin het bedrijf in handen was van de familie De Lange. Met behulp van OCapital Partners kunnen de verdere groeiambities van Edel gerealiseerd . Meijer haar toetrede heeft gedaan. Het familiebedrijf heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en levert zowel nationaal als internationaal, met een deskundig . Binnen de lange geschiedenis van de tapijtindustrie neemt de Edel Group een prominente . Edel Group heeft circa 2medewerkers in dienst welke klanten over de hele wereld bedienen. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten zijn gevestigd in Genemuiden (NL) en . Rubriek Vloerkleed en tapijt.


Van deze Leverancier is alleen het leveringsprogramma beschikbaar onder Producten. Vervaardiging van vloerkleden en tapijt. Het bedrijf is bij de kamer van . De Edel Puma is al heel lang in collectie en is een mooi sterk tapijt wat ook trapgeschikt is.


Op 4breed slechts € 6per meter incl. Kids_Impression chavelli tapijt gloss tapij Mainline_Impression wol . Vrolijke kleuren, oersterk en makkelijk te onderhouden. Kids is ideaal voor de kamers van onze jongste gezinsleden.


Maar Kids is er ook voor diegene die durft te kiezen voor kleur.

Edel Group is een internationaal opererende producent van synthetische en wollen vloerbedekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts