donderdag 15 mei 2014

Gebloemd vloerkleed

Op zoek naar een Gebloemd Vloerkleed ? Tapijten koop je eenvoudig online bij bol. Dit vloerkleed met bloemendessin zorgt voor een romantische sfeer. Bovenlaag van 1 polypropyleen.


Materiaal: 1 polypropyleen.

Stofsoorten, Machinaal geweven. Fantastisch en leuk, ons nieuwe Tropicana-assortiment is ongelooflijk levendig en zal zeker in de belangstelling staan. Een selectie ontwerpen beschikbaar in een groot aantal kleuren zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is. Alle aspecten van het ontwerp zijn getuft met een zachte viscose op een polypropyleen achtergron . De hoofd kleurren zin rose.


Voorzien van franje voor €ophalen hoogvliet. Zuiver wollen vloerkleed met lotus bloemen en bladeren.

Het kleed is in principe onverslijtbaar gekocht in originele tapijten winkel voor. Vloerkleden geven de finishing touch aan je woonkamer en net dat extra beetje sfeer. Kies voor een rond of juist een rechthoekig vloerkleed , of kies voor een trendy schapenvacht. Voor de kinderkamer ben je bij ons ook aan het juiste adres, vloerkleden met stippen, strepen of sterren het is er allemaal. Een warme ruimte creƫert u met een vloerkleed of karpet van Trendhopper.


De collectie vloerkleden is erg divers. Zo kiest u een kleed dat perfect bij uw interieur past. Een Trendhopper vloerkleed is niet alleen geschikt voor uw woonkamer, maar kan ook uw slaapkamer verfraaien.


Bekijk de karpetten online of bezoek de. Het vloerkleed is een echte sfeermaker in huis. Voor elk interieur is wel een passend exemplaar te vinden.


En hoe weet je zeker dat het kleed thuis net zo goed staat als je van te voren denkt? Wij zetten tien trends in vloerkleden op een rij en vertellen je over zichtservice, die de . Vintage gebloemd vloerkleed met een mooi symmetrisch motief. Een prachtig groot kleed dat overal past en doet.

Prachtig gebloemd vloerkleedje, mooie diepe kleuren! Ook nog in mooie vintage conditie! Bestel rozenkelims en unieke kelim kussens, hamamdoeken, patchwork en vintage vloerkleden (recoloured) gemakkelijk in onze webshop.


Doorniks tafel Vloerkleed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts