vrijdag 23 mei 2014

Antraciet zonnescherm

Dit zonnescherm voor een klant in Breda is helemaal in antraciet uitgevoerd. Hierdoor past het scherm perfect bij de sfeer van het huis. Gebruikte producten en accessoires. Zonnescherm Het zonnescherm , ook wel knikarmscherm genoem zorgt voor schaduw op je terras of balkon waarbij je de ruimte eronder optimaal . Koop of Verkoop zonnescherm antraciet op Marktplaats.


De maximale uitval (meter) is afhankelijk van de breedte van het zonnescherm.

Een knikarm van meter breed heeft bijvoorbeeld een maximale uitval meter. De voorkap van de screen is afgerond. De screen wordt standaard geleverd met een bandopwinder buiten links of rechts. Dit is mogelijk bij een screen oppervlakte . De Solor is een iets duurder cassettescherm dan de voordelige Rani. Met het Verano V210-Rhodos zonnescherm creĆ«er je voor een scherpe prijs een sfeervol en schaduwrijk terras.


Je plaatst dit type zonwering tegen de gevel van de woning. Het zonwerende doek doet vervolgens het werk en houdt de temperatuur van terras en woning aangenaam. Dit vergroot het comfort en zorgt ervoor .

Een belangrijke accessoire bij het Verano V210-Rhodos zonnescherm is een set van muurstrips. Deze steunen zijn noodzakelijk wanneer er niet genoeg metselwerk (minder dan lagen) aanwezig is boven de bovenzijde van he. Voor de bediening is zowel een handbediende uitvoering als een elektrische uitvoering mogelijk.


Breedte maximaal meter, uitval maximaal 3 . Type zonwering: Open zonnescherm. Montage zonwering: 2-buis systeem. Uitval: min max. Standaard kleuren: cremewit, antraciet structuur, technisch zilver. Fabrieksgarantie : jaar.


Geschatte levertijd: 3-weken m. Merk, Smits BBS zonwering. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De muurbeugels en muurbouten zijn inbegrepen. Het is een zonnescherm dat al tientallen jaren meegaat en dat bewezen van hoge kwaliteit is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts