vrijdag 30 mei 2014

Timmerfabriek sneek

Wij produceren maatwerk voor al uw houten kozijnen, ramen en deuren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Houten kozijnen, ramen en deuren. In deze fabriek in Sneek worden houten kozijnen, deuren en ramen gemaakt.


Allemaal van duurzaam hout en onder geconditioneerde omstandigheden.

Onze gedreven medewerkers werken met CNC aangestuurde machines. Wij houden ons voornamelijk bezig met het fabriceren (en monteren) van houten kozijnen, ramen en deuren, zijn gespecialiseerd in kozijnen voor de renovatie en we voelen ons prima thuis in de wereld van renoveren, restaureren en groot onderhoud. Klik hier voor alle informatie over timmerfabriek bedrijven.


Timmerfabriek Houkesloot B. Het bedrijf denkt op die manier efficiënter en effectiever te werk te kunnen gaan. De meesten van de werknemers verhuizen mee naar Franeker, voor anderen wordt een . Fries Scheepvaart Museum. Voorjaarskermis zo mrt.

Benefietdiner voor Ronald Mc. Wij hebben in opdracht van Friso Bouwgroep een fabriek voor kozijnen- en houtskeletbouw op het industrieterrein de Hemmen in Sneek gerealiseerd. De noordgevel is transparant uitgevoerd waardoor er optimaal gebruik kan worden gemaakt van daglicht. De kleurvlakken in de gevel breken de lengte en spaarzaam . Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw.


U zoekt een timmerbedrijf in Sneek ? Vind een timmerman voor timmerwerk bij een verbouwing, renovatie van kozijnen, trappen en vloeren! We zoeken een (leerling) voor de timmerfabriek die voldoet aan de volgende eisen:. Onze opdrachtgever zoekt een leerling timmerkracht voor de timmerfabriek die de drive heeft om werkzaam te zijn in de houtindustrie. Aannemings- maatschappij.


Hierbij kunt u denken aan meubels, keukens op maat, interieurbetimmeringen, . Garage Boschplein is ontworpen door de KAT Architecten uit. Andere projecten van dezelfde architect zijn onder- meer de Tulpstraat in Sneek , de timmerfabriek aan de Hou- kesloot in Sneek en de tandheelkundige praktijk ook in Sneek. Nijdam, fabriek van hooitransportwerktuigen.


Adres: 1e Oosterstraat Sneek. Fabriek van molenwerken L. Sinds een jaar is het bedrijf aangesloten bij een grote inkooporganisatie waardoor ook ruwbouwmaterialen kunnen worden geleverd .

In de houtafdeling gaan de meubelfabriek uit Franeker en de timmerfabriek uit Sneek voortaan verder onder één dak. Maar daartoe moet een ander bedrijf, De IJzeren Man in Joure, verhuizen uit het eigen pand. Het Jouster bedrijf verkast in ijltempo om plaats te maken voor de timmerfabriek. Het eerste tiny rijtjeshuis komt – hoe kan het ook anders – uit bouwstad Rijssen.


Wij verwachten hier veel van. Van ver ziet het huis eruit als een gewoon rijtjeshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts