donderdag 29 mei 2014

Wandverwarming panelen

Unieke droogbouw wandverwarming panelen. Voor bij houtskeletbouw of op metalstud wanden. Snel, schoon en makkelijk te installeren. Module wandverwarming is verwarming en wand in één. Het is een energiebesparend en comfortabel systeem dat zeer geschikt is in combinatie met lage temperatuur verwarming.


Radiatoren behoren vanaf nu tot het verleden!

Bij een renovatie van bijv. Dit is een wandverwarming paneel van fermacell met daarin een verwarmingsbuis verwerkt. De gipsplaten zijn er in diverse afmetingen waardoor het systeem overal . Bij het droog systeem van wandverwarming worden de buizen op een scheidingswand geplaatst. Met het oog op een optimale warmteafgifte worden vervolgens metalen lamellen op de buizen geplaatst.


Als afwerking gebruikt men doorgaans gipsvezel- of gipskartonplaten. Er bestaan ook prefab panelen , waarbij de . Een nieuwe innovatie in wandverwarming. DE LOWERGY RENOVATIEWAND HEEFT ZICH IN KORTE TIJD ONTPOPT TOT EEN BAANBREKEND.

Greenheat infrarood wandverwarming wordt in de stuclaag opgenomen, waardoor de wand een aangename en egale warmte uitstraalt. Klik hier voor meer informatie. Dit product is niet rechtstreeks via onze . De klimaatmatten kunnen worden toegepast bij in de stuclaag of direct op de wand worden bevestigd om zo een verwarming van hoog rendement te realiseren. Dit elektrische warmtepaneel kan zowel aan het plafond als aan de wand.


Wandverwarming 300W glad met lijst 60xcm. Verbruikskosten € per uur. Speedheat infraroodpanelen. Toch liever zelf een paneel aan uw wand hangen? Ook dit valt onder onze mogelijkheden.


Onze infraroodpanelen kunt u makkelijk zelf aan uw wand bevestigen en zijn wit van kleur. Het vermogen per paneel is lager dan de meeste panelen die u op internet tegen komt. Deskundig advies en snelle levering. Neem voor een gratis berekening wandverwarming of berekening vloerverwarming contact met ons op. De CNT-IR wandverwarming is een volwaardige verwarming.


Deze wandverwarming is zuinig, veilig, gebruiksvriendelijk, flexibel en uitermate comfortabel. De verwarming is makkelijk te verwerken onder de stucplaat, het behang of de verf. Met de CNT-IR wandverwarming profiteert u meteen van . Het “natte” systeem genoem bestaat uit U-latten die we op een regelmatige afstand tegen de muur bevestigen.

Vervolgens wordt de alpex-duo buis in deze latten vastgeklikt en kan de muur verder worden afgewerkt met een pleister- of cementlaag waartussen een glasvezeldoek wordt geplaatst om scheurvorming tegen . Lage temperatuurpaneel gepoedercoat, 230V, 220W, IP4 voor wandmontage, plafondmontage of systeemplafond. De speciale coating zorgt voor een betere warmteoverdracht, hierbij zijn de verschillen zeer goed voelbaar tov een paneel zonder coating. Een wandverwarming kan als hoofdverwarming en bijverwarming worden toegepast. De gelijkmatig verdeelde stralingswarmte is zeer comfortabel. De niet met wandverwarming panelen bedekte delen van het oppervlak worden met WEM leem platen, die geen leidingen bevatten, uitgevlakt.


Daarmee is het vlak volledig genivelleerd. Daarna word het met de WEM basisleem afwerk pleister (oberputz) versterkt met glasvezelweefsel af gepleisterd. Geen stoffige radiatoren meer bij wandverwarming ! Comfort, gezond en duurzaam gaan bij lage temperatuur verwarming hand in hand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts