woensdag 28 mei 2014

Junckers parket dealers

Junckers is een van de grootste producenten van houten vloeren in Europa. Anton Ekker Parket uit Zwolle kan de kwalitatieve vloeren van Junckers leveren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en helpen u bij het kiezen . Junckers parket is het perfecte parket voor het gebruik in uw woonruimte.


Bent u opzoek naar parket voor uitbereiding van uw huidige vloer of wilt u graag een volledige nieuwe vloer, dan bent u bij Junckers op het juiste adres. View our floors in natural surroundings.

Here you will find Junckers solid hardwood floors used for projects in commercial interior designs, multi-unit housing, private homes, and sport and dance areas. Dat is het kernwoord van de Junckers sportvloeren. In de tachtig jaar dat het bedrijf nu bestaat, is deze kennis alleen maar gegroeid.


Info over junckers parket dealers. Resultaten van zoekmachines! Ook leverbaar in exoten met PEFC en FSC certificaat. Junckers deens parket In vele zonnige soorten, mm massief.


Gemakkelijk (zelf ) te leggen.

Voor kleurrijke documentatie: Junckers Nederland BV. Alle soorten in Classic, Harmony en Variation Junckers vloerdelen, losse clips en . Wij verkopen prachtige houten vloeren van het merk Junckers. Deze vloeren zijn zeer slijtvast en verkrijgbaar in een aantal mooie en spannende houtsoorten. In regio Amsterdam zijn bedrijven in de branche parketvloeren voor onder andere parketvloeren bedrijven beschikbaar.


Er zijn reviews geschreven, verdeeld onder bedrijven in de branche parketvloeren. De gemiddelde beoordeling van alle parketvloeren in regio Amsterdam is een 4. Junckers biedt een keur aan onderhoudsproducten, speciaal afgestemd op uw type vloer. Ontbrekend: dealers Afbeeldingen van junckers parket dealers Meer afbeeldingen voor junckers parket dealers Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Alles voor de aanschaf van een nieuwe vloeren, natuursteenvloeren, laminaatvloeren, parketvloeren , siergrindvloeren, gietvloeren, tapijt.


Amersfoort Eemland Parket. Osbe Parket Eindhoven - Onze parketvloeren zijn zorgvuldig, geavanceer betrouwbaar en oerdegelijk. Exclusief Select- dealer van: Dennebos Flooring en Bauwerk parkett.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts