vrijdag 16 mei 2014

Trampoline opbouwen

Hier vindt u de opbouw instructies van ronde Salta trampolines. Handige opbouw instructie video voor de ronde Salta trampoline met veiligheidsnet. Antwoorden op veel gestelde vragen over de keuze van uw trampoline. U heeft onlangs een trampoline aangeschaft.


Het is van belang dat u, alvorens u aan het opbouwen van een trampoline gaat beginnen, eerst nagaat of alle onderdelen aanwezig en in orde zijn (geen roestvlekjes, genoeg veren en buizen?). Dit kunt u doen met behulp van de handleiding.

Leg de poten en de korte buisjes uit volgens bovenstaand voorbeeld. De buizen en de T-stukken. De resterende gebogen buizen. Zet de buizen als volgt in elkaar. Bevestig de gebogen buis.


Slechts één persoon tegelijk op de trampoline ! Sluit het net met de ritssluiting, voordat u gaat springen;. Geen schoenen dragen tijdens het springen;. Gereedschap is over het algemeen niet nodig voor het opzetten van de trampoline.

Gebruik de trampoline niet, als de mat nat is;. Bij de meeste merken trampolines wordt een verenhaak meegeleverd. Hiermee kunt u eenvoudig de veren in de trampoline spannen. Het meeste werk is het gat graven.


Het opbouwen is zeer eenvoudig. In tegenstelling tot een eerdere review is zeer gemakkelijk in de handleiding te vinden hoe diep je moet graven. U moet zowel de trampoline opbouwen als een gat graven. Wel is het zo dat er sinds enkele tijd inground trampolines verkrijgbaar zijn.


Heeft u zelf geen tijd of zin om uw trampoline in te graven? Het is praktisch om de leerlingen, net als bij ringenzwaaien, zoveel mogelijk op lengte in te delen. Zo kunnen de leerlingen allemaal werken met de juiste hoogte van de ringen. Met trampolinespringen kun je zelf de intensiteit bepalen, waardoor bouncen geschikt is voor iedere leeftijd. De voordeligste trampoline shop van Nederland.


Trampolinespringen is gezond en het is ontzettend leuk om te doen! Geen verzendkosten en dag levertijd. Alle merken en maten direct leverbaar. Kinderen kruipen achter de PC vandaan en spelen samen met vrienden en vriendinnen actief buiten.


Een trampoline is het gezelligste trefpunt in de tuin voor de hele familie. Volwassenen gebruiken de trampoline niet alleen om aan hun conditie te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts