vrijdag 30 mei 2014

Eettafel maten

U bent op zoek naar een eettafel voor personen maar u weet niet welke afmeting uw eettafel moet hebben? Wij hebben voor u een handige tabel gemaakt. Welke afmeting tafel heeft u nodig?


Je weet dat je een eettafel voor zes personen wilt, maar past die afmeting wel in jouw kamer? Is er voldoende ruimte voor alle stoelen, ook als er extra gasten zijn?

In deze tweede blog uit onze serie helpen we je met het kiezen van het ideale formaat voor je nieuwe eettafel. De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen? Ik hoef u niet te vertellen dat eetkamertafels er in alle soorten en maten zijn. Of het nu gaat om luxe eikenhouten tafels of een leuke tafel van de IKEA, iedereen heeft er een in huis.


Bent u voor uw nieuwe stulpje op zoek naar een mooie eetkamertafel ? Dan moet u behalve aan het materiaal vooral ook aan . Het kan soms moeilijk zijn om het aantal personen de grootte van de tafel in te schatten.

Hieronder staat een globale inschatting van het aantal personen en wat voor een maat tafel u daarvoor nodig heeft. Het is natuurlijk afhankelijk. Grote collectie eettafels ! Uiteraard helpen we je graag uit de brand met het juiste antwoord. Voor de lengte is het belangrijk dat je de breedte van je stoelen weet.


Een eettafel is een meubelstuk dat bestaat uit een horizontaal blad dat ondersteund wordt door een onderstel, met meestal vier poten. Deze wordt gewoonlijk gebruikt om op een comfortabele hoogte voorwerpen op te plaatsen of om gemakkelijk te eten. Daarnaast is de tafel ook zeer geschikt voor veel andere activiteiten. Waar moet je rekening mee houden? Van salontafels tot eettafels : Sanders beschikt over allerlei soorten tafels.


Bekijk nu ons ruime assortiment en vind het perfecte model! Kies je voor een warme uitstraling van eikenhout zoals bij de MÖRBYLÅNGA eettafel , voor de frisse wit met bamboe ANVÄNDBAR tafel of de strakke TORSBY eettafel met chroom en glas? Er zijn eettafels in allerlei kleuren, maten en stijlen. Ron vierkant, rechthoekig . Robuuste eiken eettafels of moderne tafels, Meubilex heeft een zeer grote collectie eettafels passend bij elk budget.


Stel uw eigen tafel hier samen.

Onderstaande eettafels kunnen we voor u op maat maken. Wil je een tafel met een andere afmeting? Dan kun je dit altijd met ons bespreken. De maximale breedte van de eiken tafels is cm. Steigerhout eettafel Kloostermodel in maten snel geleverd in heel Benelux.


Eettafel Teak Hardhout Modern in maten snel geleverd in heel Benelux. Ruime keus aan eettafels , salontafels en bijzettafels. Mooie ronde steigerhouten tuintafel kan zowel binnen als buiten gebruikt.


Handgemaakte massieve, moderne of industriële eiken kwaliteitstafels op maat. Ook ronde, ovale of vierkante eettafels !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts