donderdag 15 mei 2014

Gin & tonic glas

Ruim assortiment glazen voor de perfecte gintonic! Ben je een liefhebber van gin tonic? Koop nu gin tonic glazen op Blokker en geniet van je favoriete drankje. Gratis verzending vanaf €2-.


Met dit drankje kan je eindeloos combineren met fruit, kruiden en verschillende smaken gin. Een gin tonic glas is het laatste beetje dat je cocktail nodig heeft.

Zo presenteer en drink jij je zelfgemaakte cocktails in stijl. Ga jij voor glas of kristal? De set bestaat uit cocktailglazen met een inhoud van cl. Gin Tonic glas set van 4. Voor 23:bestel morgen in huis.


Ook erg mooi als ijscoupe. Geschikt voor de afwasmachine. Ontdek dan zeker ons assortiment gin tonic glazen.

Of hou je het toch liever wat rustiger? We hebben ook een ruim assortiment waterglazen. De beleving van een overheerlijk, verfrissend zomers drankje wordt afgemaakt met de mooie gin tonic glazen van Cookinglife! Het merk werkt met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen die het kristal van de glazen uniek maakt.


Het kristal heeft een stralend effect, een prachtige helderheid en is . Royal Leerdam is een Nederlands glasmerk met een Koninklijk predicaat. Bekijk hier welke glazen geschikt zijn en waarom. Advies over gin tonic glazen kopen en de prijs, vind je hier. En naast mooi zijn ze ook praktisch, want ze zijn vaatwasser bestendig. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Zeer sterk glas , tevens geschikt voor horeca gebruik. Nooit gebruikt, wel uit de verpakking. Te koop vanwege verhuizing. Blauw glas Bombay Sapphire.


Bij voorkeur op te halen. Bekijk ons uitgebreide assortiment in de categorie GIN TONIC glazen en meer. Dullaert Steenhout Ninove heeft een ruim aanbod aan arikelen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts