woensdag 24 mei 2017

Whisky plint

Bij Dramtime is een variëteit aan whisky plinten verkrijgbaar van verschillende distilleerderijen en whisky series. De classic malts of Schotland luxe plint kun je voor een mooie prijs kopen bij Exclusive Drinks. Wie wordt blij van deze plint? Dalwhinnie - Talisker - Cragganmore - Oban - Lagavulin - Glenkinchie Op één hoek is hij wat beschadig maar dan zet je hem maar andersom op de kast ;-) Breedte: ca.


WHISKY PLINT MACALLAN FLESSEN.

Mooie plint om vier Macallan flessen in te zetten. Mocht u een speciale drank zoeken dan kunt u een bericht sturen zodat wij kunnen uitzoeken of het besteld kan worden. Monkey Shoulder fles plint (zonder fles). Wijnhandel Woudenberg dranken. Oude houten originele fruitladder, mooi verweerde kleur.


Leuk in om een plaid over te hangen, of in de badkamer met handdoeken. Als je net als wij - met liefde alles probeert met het woord whisky erin, nemen we je graag mee. Onze liefde voor whisky gaat diep, dat is precies de reden waarom we de tijd hebben genomen om de leukste cadeaus voor whisky liefhebbers uit te zoeken.

Classic Malts Plint nog nieuw en ongebruikt in de verpakking. Onder de uitsparing staat dan aan beide kanten de naam en leeftijd van de Malt vermeldt. The Singleton jaar, Lagavulin jaar, Talisker jaar, Cragganmore jaar, Oban . Display voor flessen whisky : Talisker, Glen Elgin en Caol Ila. Enkel serieuze biedingen a. Glendalough Wooden Plint is een handgemaakte houten plint van het whisky merk Glendalough, deze plint is gemaakt van hout en licht verbran daarna is de naam Glendalough in gefreesd.


De plint heeft plaats voor flessen en heeft de volgende afmeting. The Heritage Selection whisky plint is made for old version bottles of the Heritage Collection. Whisky , Distillation, Age, Alc.


These are: Benriach 10yo Longmorn 15yo Strathisla 12yo Glen Keith 10yo. Bijzondere whisky in exclusieve verpakking. De Glengoyne YO wordt aangeboden in een exlusieve, zware fles met dito kist. De fles draagt een metalen stop, heeft een fraai gestyleerde hals en wordt gepresenteerd in aantrekkelijke, eikenhouten kist met gegraveerde plint. Het voor Glengoyne inmiddels zo bekende, . En als de meeste vakanties.


The established collection, made in China, with original box. Barplint voor flessen uit The Heritage Selection: Glen Keith 10y, Strathisla 12y , Longmorn 15y en Benriach 10y.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts