maandag 29 mei 2017

Frake hout

Platowood levert 1 duurzaam, vormvast en goed verwerkbaar hout. Limba, Akom Herkomst Tropisch West-Afrika Botanische naam. Door de behandeling krijgt het hout ook zijn specifieke kleur en tevens de warme en . Het geschaafde planchet in geplatoniseerd fraké FSC heeft een glad oppervlak. Eurabo biedt kwalitatieve, bio-ecologische bouw-, hout - en isolatie materialen aan, met deskundig advies voor vakman en consument.


Blokprofiel in verduurzaamd fraké voor horizontale plaatsing.

Symmetrisch blokprofiel in verduurzaamd fraké voor verticale plaatsing. De duurzaamheid (lees: schimmelresistentie) is daarbij beperkend. Het hout kenmerkt zich door een onregelmatig voorkomend lijnenpatroon. Het donkere lijnenspel is na modificatie nog steeds zichtbaar.


Door het modificatieproces krijgt het hout een warme notenhoutachtige kleur en daarmee een mooie robuuste, nostalgische en stijlvolle uitstraling. De houten geveldelen zullen wel 'regelmatig' geolied moeten worden. Een houtsoort met duidelijke houtstructuur, welke in en 'eiken-achtige' tint vergrijst.


Onbehandeld Frake hout , verduurzaamd (net aangebracht) (Bron: foto's zelfjehuisbouwen_nl) Boven na 3mnd buiten.

Platonium Afara 4-zijdig geschaafde geveldelen. Geplatoniseerd fraké FSC 4- zijdig geschaafde geveldelen. Geschikt voor horizontale en verticale toepassing. Limba is een houtsoort afkomstig van Terminalia superba (familie Combretaceae ) die voorkomt in West-Afrika.


De boom kan tot meter worden en draagt een vlakke kruin. Hij draagt bloemen op het einde van het droogseizoen. Fraké heeft van nature een . Het bruine hout kan witte of donkere strepen . Het is de merknaam voor thermisch verduurzaamd Limba. De verkleuring, in de vorm van bruinachtige vlammen, zijn een vorm van afweer van het hout op de aantasting van insecten.


Bijzonder hoe hout soms zijn vorm en structuur krijgt! De stammen zijn gedroogd en . Duurzaam hout met unieke eigenschappen. Veertien standaardprofielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts