donderdag 25 mei 2017

Stalen constructie

Deze besparingen hangen vaak met elkaar samen óf vloeien uit elkaar voort. Een integrale, vooruitziende blik op kosten van een constructie kan daarom heel wat opbrengsten genereren. Enkele directe en indirecte economische pluspunten op een rij. Middelveld levert staal en constructiewerk op maat.


Staalconstructiebedrijf Gebr.

Stalen spanten voor gebouwen maakt Gebr. Profielen van IPE of HEA. Beschermt tegen corrosie door verzinking of coating. Vind staalconstructie op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Verschil in stalen balken. Zo is een HEA balk geschikt als ligger of als kolom in een constructie.

Een HEB balk heeft dikkere flenzen, is daardoor zwaarder en heeft in vergelijking met de HEA meer draagvermogen. Mocht u op zoek zijn naar een constructiebalk voor zware. Het staal wordt gestaalstraald en behandeld met een zinkfosfaat coating tegen roestvorming. Deze coating is op een alkydbasis, milieuvriendelijk, niet giftig en geeft een goede bescherming tegen . Bij gebouwen wordt de ruwbouw ingevuld met vloeren, wanden, daken en gevels en afbouwelementen zoals trappen. Een of meerdere nieuwe verdiepingen met een lichte staalconstructie beperken de extra belasting van de bestaande constructie en fundering en sparen kostbare versterkingen uit.


De nieuwe stalen bouwlagen kunnen het bestaande functionele programma verrijken, de uitstraling verbeteren én de rendabiliteit van het . Met ruim 1medewerkers en twee vestigingen in Noord-Brabant realiseren wij zowel regionaal als (inter)nationaal onze prestigieuze projecten in de bouwwereld. We worden betiteld als toonzettend en innovatief waardoor wij met . De constructie van de uitbreiding van het Nordwin college in Sneek is volledig in hout uitgevoerd. In plaats van traditionele betonnen vloerelementen en stalen dakplaten is gekozen voor houten Kerto-LVL elementen.


Deze elementen kunnen dankzij de constructieve verlijming tot maar liefst meter . HEA, HEB, IPE, UNP en Latei. In de huidige ontwerp- en bouwpraktijk komen deze vier materialen meestal in aanmerking voor de draagconstructie van gebouwen. In de Nederlandse bouw blijkt de brandwerendheid nog vaak .

Wij werken niet standaard met een stalen of houten constructie. Door onze bouwkundige achtergrond kunnen we per project inschatten welk type constructie de voorkeur heeft. Hieronder enkele overwegingen: – Het is niet mogelijk om een zwevende houten constructie met meer dan meter overspanning . Uitbouw woning met stalen constructie. Halle, gemeente Bronckhorst.


In Bunschoten worden een truckwash en carwash gerealiseerd met de naam Bling Bling. Op hetzelfde terrein komt ook een Supertank-tankstation met een goed uitgeruste shop. We vervaardigen ook dak- en gevelbeplating.


Mulder constructie - en staalhandel is gespecialiseerd op gebied van staalconstructies, hallenbouw en agrarische schuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts