woensdag 31 mei 2017

Glasplaat op maat

Een glasplaat op maat stelt u hier eenvoudig zelf samen. Glasdikte, Kleur, sparingen. Het is allemaal mogelijk bij GLAZZ. Ronde glasplaat op maat gemaakt in eigen fabriek.


Glazz levert het glas bij u thuis.

Inmeten en monteren kan ook geregeld worden. Zowel enkel floatglas als enkel veiligheidsglas. Vermijd elk risico van ernstige verwonding bij glasbreuk. Glasplaat op maat bestellen?


Groothandelsprijzen - Levering va. Wij verkopen: dubbel glas, enkel glas en veiligheidsglas. Glas op maat , in allerlei afmetingen en diktes, kunt u bij JLM Glas eenvoudig online bestellen.

Beloopbaar glas(op maat ) zorgt voor een verassend effect terwijl een glazen ( douche)deur ruimte creëert. Gezandstraald glas of een eigen ontwerp spiegel op maat. De veelzijdigheid van een glasplaat op. Buys Glashandel heeft diverse soorten glas op voorraad.


De dikte van het glas is afhankelijk van de functie van het glas. Dient de glasplaat als tafelblad? Dit is belangrijk bij het bepalen van de juiste soort glas en dikte.


Wordt het een keukenachterwand? Wilt u gewoon een simpele, eenvoudige glasplaat. Gehard glas bestelt u bij Glaskoning. Daarnaast is er nog de keuze voor gehard satin of voor extra helder in uiteenlopende diktes. De maat van het glas kan in breedte en . Bent u op zoek naar glas op maat ? Dan bent u bij Glasopmaat.


Bekijk ons ruime aanbod in spiegels, douchedeuren, tafelbladen etc. Online glas bestellen bij GlasStore.

Natuurlijk kunt u bij De Glascentrale voor alle soorten dubbel glas terecht. Snel geleverd en natuurlijk ook perfect geplaatst. HR glas levert naast energiebesparing ook veel meer leef- en wooncomfort.


Nog meer rendement van glas. Heb je een bijzondere maat glasplaat nodig? Laat de glazenier een glasplaat op maat snijden en geef jouw interieur een uniek element. Je kunt een glasplaat onder andere op maat laten snijden om te gebruiken als luxe tafelbla douchedeuren, fraaie salondeuren, vergaderkamerdeuren of als hygiënische .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts