maandag 29 mei 2017

Kantelraam scharnier

Draaikiepbeslag is raambeslag geschikt voor draaikiepramen, wij bieden de onderdelen hiervoor aan van het merk Maco. Artikel, Prijs (vanaf), Informatie. Heeft u een raamkozijn dat zowel in de draai- als kiepstand zit? Met het activPilot draai-kiep raambeslag bieden we u flexibiliteit. Onder andere door componenten die eenvoudig achteraf gemonteerd kunnen worden.


Een soms optredend probleem is dat het raam tegelijk op draaien en kiepen staat.

Ik heb een aantal kantelramen die ik wil demonteren. Weet iemand hoe ik het kantelraam eruit kan halen. Het is een draai-kiepsysteem dat naar binnen toe opent. Ik kan het raam nog draaien en kiepen, maar in de draaistand . Kantelraam scharnier vervangen.


Type klus: Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen. Soort werkzaamheden: Repareren. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk .

Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Het is bij een draai kiepraam of kiep kantelraam belangrijk om niet een verkeerde combinatie van de krukstand en raambeweging uit te voeren. Dit kan het mechanisme van de draai kiepraam beschadigen, waardoor de draai kiepraam niet meer (goed) sluit. Het kan ook zijn dat de scharnieren niet goed dichtzitten.


Aantal te plaatsen kozijnen: 1. Soms kan het voorkomen dat een kunststof draaikiepraam tegelijkertijd in de draai- EN in de kiepstand terecht komt. Dit is geen defect, maar kan soms voorkomen door een verkeerde bediening of door een te snelle beweging met de kruk. Het raam hangt er dan raar scheef bij en vanwege de verkeerd-bedien beveiliging . Bovenstaand filmpje toont hoe u, met een simpele handeling, het raam weer zoals gebruikelijk laat scharnieren. Komt u er met de handleiding in het fimpje . Om de gebruikersnavigatie op onze pagina te verbeteren, maakt deze website gebruik van cookies. Wanneer u doorgaat met het gebruik van deze website, gaan wij ervan uit dat u zich hiermee akkoord verklaart.


U bent hier: Raamtechniek. NB De draai kiep ramen worden tegenwoordig het meeste toegepast, en daarna volgen de kantelramen. Wat prijs betreft maakt het. Achter de metalen delen van het grote beslag ( scharnieren en handle bevestigingen) kun je ook niet meer schilderen en daar komt toch altijd wat vocht wat ook kan gaan rotten. Klik voor grotere versie.


De ingebouwde dampkap in een oudere keuken moet vervangen worden. Aan het badkamerraam is een scharnier kapot en er moet op een andere plaats een nieuw scharnier geplaatst.

Een ander prioritair probleem is de individuele gasconvector in de keuken die plots uitgevallen is en mogelijks zal moeten vervangen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts