donderdag 18 mei 2017

Laminaat voor de keuken

Heel wat mensen deinzen ervoor terug om laminaat in de keuken te plaatsen. Toch is dat nergens voor nodig. Meer zelfs, laminaatvloeren passen perfect in de keuken. Ze zijn namelijk duurzaam, slijtvast en onderhoudsvriendelijk.


Je moet wel een aantal instructies in het achterhoofd houden, zodat je laminaatvloer zo lang . Laminaat , hout of vinyl: wat is de beste keuze?

Aangezien keukens zowel intensief gebruikt worden als regelmatig blootgesteld worden aan vocht, voedsel en schoonmaakmiddelen, is het belangrijk om een vloer te kiezen die kan standhouden in zware omstandigheden. Keukens zijn voorbeelden van ruimtes die meerdere . Tegels zijn perfect geschikt voor het leggen in de keuken. Maar er zijn ook alternatieve voor de vloer in de keuken , bijvoorbeeld PVC, vinyl of laminaat. Meer info hierover lees je hier bij HORNBACH!


Vroeger was een laminaatvloer niet geschikt voor de keuken , omdat hij niet vochtbestendig was. Maar die tijd ligt al lang achter ons! Wij sommen alvast enkele voordelen op.

Als er een vloer is die je gemakkelijk proper . Een keukenvloer uitzoeken is niet makkelijk. De vloer moet namelijk vaak aan allerlei eisen te voldoen. Zo dient hij waterbestendig te zijn en moet u hem makkelijk kunnen onderhouden. Er mogen geen vlekken in uw vloer trekken en ook zo hygiënisch mogelijk zijn.


De pvc-vloeren van Handyfloor voldoen aan al uw eisen . Veel mensen vinden het mooi als een laminaatvloer vanuit de woonkamer doorloopt in de keuken. Maar welk laminaat kun je het beste kiezen voor de keuken ? De keuken is nog steeds het hart (en de maag) van ieder huishouden en vereist daarom ook een vloer die tegen een stootje kan. Kies daarom voor een duurzame vloerbedekking die tegen al dat geweld bestand is.


En dan kom je al rap uit bij laminaat. Is laminaat geschikt voor in de keuken. De een vindt van wel, de ander niet.


Of het wel of niet een goede keuze is om laminaat in de keuken neer te leggen leest u hier. Wie heeft er ervaring met laminaat in de keuken en zijn er ook keuken bedrijven die bijde verkopen ? Het verhaal zit zo, we hebben gisteren een keuken bij Ekelhoff besteld. Hier zit ook een bar aan vast.

Alleen werd ons wel vermeld dat de vloer (in ons geval laminaat ) eerst gelegd moet worden alvorens zij hierop de keuken komen installeren. Hebben jullie dit wel eens eerder gehoord? Ik wil graag in onze nieuwe keuken een laminaatvloer. Kan dat ivm slijtage, vocht ed. Ik heb begrepen dat je het laminaat NIET onder de keukenkastjes moet.


In ons appartement komt een open keuken met eilan nu om de leefruimte met keuken mooi met elkaar te verbinden hadden we gedacht om overal laminaat te plaatsen. Aangezien het om een nieuwbouw gaat weten wij niet goed of we eerst de laminaat (op betonnen ondergrond) leggen om nadien de keuken erop . Ik hoor dat laminaat niet geschikt is voor gebruik in de keuken. Dit omdat laminaat gevoelig zou zijn voor water. Een laminaatvloer is geschikt voor alle ruimtes in huis. Ook in de keuken , waar de kans groter is dat de vloer vuil wordt, is laminaat een fantastische oplossing.


Ten eerste heeft u een ruime keuze aan laminaatvloeren die bij perfect bij uw keukeninrichting passen. Ik wil doorlopend laminaat leggen in woonkamer en open keuken. Op zoek naar laminaat vloer in Groningen?


Rigakeukens is Dé keukenzaak van Groningen met keuken apparatuur, keukens en houten vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts