vrijdag 26 mei 2017

Glazen overkapping

Glazen overkappingen zijn verkrijgbaar is vele soorten en maten. Robuuste modellen of slanke maar sterke designconstructies. Juist door de vele verschijningsvormen is de glazen overkapping in bijna elke denkbare omgeving toepasbaar. Onze unieke, stijlvolle aluminium terrasoverkappingen kunnen uitgevoerd worden met een glaswand.


In een handomdraai schuift u de glazen wand open en dicht.

Glazen terrasoverkapping met niet-thermisch onderbroken ( niet geisoleerd ) veranda profielen. Terrasoverkappingen van glas vanaf € 19- per m2. Standaard jaar garantie.


Diverse kleuren voor de schuifbare terrasoverkapping met glas. Wij bieden onze klanten de keuze van de volledige range van RAL-kleuren, glanzend of mat, structuur- of metallic. Op aanvraag kunnen ook DB kleuren toegepast worden. Het materiaal van een veranda en de kleur zijn aspecten die de uitstraling van je overkapping bepalen.


Kies voor een glazen of polycarbonaat overkapping.

Veranda terrasoverkapping met glasplaten. Voor de veranda terrasoverkapping wordt namelijk gebruik gemaakt van assemblage van twee of meer glasbladen aan de hand van één of. Zonservice heeft verschillende overkappingen met glazen dak in het programma.


De Palazzo terrasoverkappingen zijn als perfecte bescherming tegen weersinvloeden ontwikkel waardoor uw terrasseizoen eerder begint en u daarnaast ook nog in de herfst en zelfs winter buiten kunt zitten en niet voor iedere . Dankzij de stevige aluminium constructie biedt de overkapping een maximale overspanning van meter op twee palen. Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Door bijvoorbeeld glazen schuifdeuren rondom te plaatsen, kunt een u soort serre creëren. Geniet van uw terras welke tegen weer en wind beschermd is! Met een terrasoverkapping van glas kunt u uw tuinmeubels het hele jaar door buiten laten staan.


Onder de beschutting van een glazen overkapping is het al snel comfortabel warm, buiten zitten en genieten hoeft niet beperkt te blijven tot de zomermaanden. Een terrasoverkapping van glas geeft extra stijl en uitstraling aan jouw woning. Het creëert een bijkomende locatie van zitruimte die er eerst niet was. Glazen serre, overkapping met elektrisch screen. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Bij Busscher vindt u alles voor uw glazen overkapping onder één dak.

Van de eerste schets tot uiteindelijke inrichting. Neem contact op voor advies op maat! Wilt u het ultieme buitengevoel binnen recreëren?


Dankzij een glazen overkapping kunt u ook binnen genieten van royale lichtinval in een stijlvol design. Deze glazen constructie zorgt voor een unieke uitstraling. Maak kennis met ons ruim gamma aan glazen overkappingen. Bij aanschaf van een Verano Garda glazen overkapping zorgen wij ervoor dat deze zo stevig als een huis wordt gemonteerd. En dat voor slechts €- en door heel Nederland!


Daarmee bespaart u zichzelf maar liefst €64-!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts