woensdag 17 mei 2017

Glaslook panelen

Glaslook panelen zijn autoruiten gemaakt van echt glas die zijn voorzien van een folie om een echte privacy look te geven aan de ramen. In de volksmond worden dit ook blinderingspanelen, nep ruiten of nepramen genoemd. In het verleden werd glaslook alleen gemaakt van plastic, kunstof of metaal. Geef uw bestelwagen de luxe en sportieve uitstraling van een multivan met glaslook ! Montage in onze werkplaats, afhalen of verzekerd verzenden.


Vind glaslook panelen op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Deze zorgen voor een verzorgend en luxe uitstraling. De panelen worden niet dof, trekt niet krom en zijn ook nog eens minder gevoelig voor krassen, dit in tegenstelling tot de plastic glaslookpanelen.


Webshop voor de zogenaamde glaslook - panelen stripings stickers en andere accessiores voor u bestelwagen. Volkswagen transporter , c. De specialist voor de beste kwaliteit glaslook panelen. Gratis gemonteerd of verzekerd verzenden wij leveren de panelen gemaakt van echt glas.


Alle glaslook panelen die door Autoglaz Haarlemmermeer geplaatst worden zijn van glas met aan de binnenzijde een coating. Het voordeel van glas is dat het niet krom trekt en kras vast is, blijft dus mooi en gaat lag mee.

Doordat de panelen helemaal zwart zijn geeft dat de auto een luxe uitstraling. De grote voordelen van deze echte ramen tegenover de plastic glaslookpanelen zijn dat ze de mooie glans en strakheid van glas hebben en daarbij nog eens een stuk minder kras gevoelig zijn. Laat u de panelen plaatsen in . Geef u bestelwagen de uitstraling die hij verdient. De Glaslookspecialist levert de beste kwaliteit glaslook panelen en.


Berkel en Rodenrijs, Zuid-Hollan Netherlands. Specialist in glaslook panelen voor alle type bestelwagens geef u. Autoruitservice Schoon Assen, reparatie vervangen autoruit ruitschade ster sterretje folie, - Glaslookpanelen. Wilt u uw bedrijfswagen een exclusievere uitstraling geven? Dat kan heel eenvoudig door het laten monteren van glaslook - panelen eventueel in combinatie met geblindeerde ramen voor de dubbele cabine. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.


Glasslook panelen voor een bestelbus met een dubbelcabine zonder daarachter ruiten? Wij plaatsen ze graag en goed. BESTE KWALITEIT tegen de scherpste prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts