maandag 22 mei 2017

Karcher stoomreiniger houten vloer

Het reinigen van laminaat met een stoomreiniger dien je zorgvuldig aan te pakken. Een laminaatvloer is kwetsbaar en zeer gevoelig voor vocht. Vooral als het laminaat niet is verzegeld of geolied.


Toch zijn stoommoppen en slede stoomreinigers wel degelijk te gebruiken op laminaat. Wanneer je de stoom op de laagste .

Je zou het misschien niet gelijk denken, maar ook houten vloeren en parket zijn geschikt om te reinigen met een stoomreiniger. Zorg dus dat je de vloer na het reinigen met een stoomreiniger gelijk weer in de olie of wax zet om dit te voorkomen. Karcher SC EasyFix Premium.


Toegevoegd na seconden: De vloer is niet gelakt. Ik zie net in de boekjes van de bijenkorf dwaze dagen dat er eentje van karcher in de aanbieding is daar. Wie heeft ervaring met een stoomvloermop?


Meer resultaten van forum.

Als het gaat om de reiniging van uw vloeren , zal u zich ongetwijfeld afvragen hoe u dit vroeger in hemelsnaam klaar kreeg zonder de Kärcher Floor Cleaner. Zonder reinigingsmiddelen en schrobben verwijdert een Kärcher stoomreiniger moeiteloos hardnekkig vuil en voorkomt het kalkaanslag in de hele woning. De Kärcher stoomreiniger is milieuvriendelijk, snel en comfortabel.


Reinig harde vloeren en armaturen zonder reinigingsmiddelen. Geschikt voor laminaat, parketvloer, houten vloer en tegels. Kärcher Stoomreiniger met minder moeite maakt u uw vloer grondiger schoon. Zojuist las ik dat sommige mensen hier kennelijk tot volle tevredenheid een stoomreiniger hebben.


Kan op verschillende standen ingesteld worden, en ja, ik doe hier ook mij eiken houten vloer mee. Awel se, dat lijkt mij nu nog eens een goed ding om aan te schaffen: een stoomreiniger waarmee je je vloeren en god weet wat nog allemaal kan reinigen. Wij hebben de onze ( Kärcher ) ondertussen al meer dan jaar, en hij wordt nog altijd enkele keren per week gebruikt, mede doordat het vrouwtje er . De vele, diverse schoonmaaklussen in en rond het huis vragen om een breed scala aan schoonmaakmiddelen en -attributen. Wat veel mensen niet weten is dat stoomreinigers bij praktisch al die klussen uitkomst kan bieden.


Met een stoomreiniger is het hygiënisch reinigen van je ramen, sanitair, vloer en . De SteamCleaner Active verwijdert stof en vuil voor hygiënische reinigingsresultaten op alle harde vloeren. Werkt soepel en maakt onze houten vloer netjes schoon. Of het nu hout is of steen, de stoomreinigers van Kärcher maken jouw vloer grondig en hygiënisch schoon.

Hierdoor wordt alles ook echt schoon. Bijna van de vrouwen gebruikte de stoomreiniger minimaal drie keer in huis. Extra hygiënisch en makkelijk” (Iris, 32). Producteigenschappen Na het gebruik zijn alle vrouwen het erover eens: . Schoonmaakapparaat nodig?


Lees hier meer over de verschillende soorten schoonmaakapparaten. Wat ze doen en waar je op moet letten bij de aanschaf hiervan. Ik heb ook een karcher , ben er superblij mee. Doe er alle vloeren mee, behalve de echte houten vloer.


Die mag maar heel af en toe (in ons geval). De vloer droogt veel sneller dan bij dweilen, het is hartstikke schoon en gaat veel sneller. Ook heb ik van die andere opzetstukjes, het reinigt echt supergoed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts