vrijdag 19 mei 2017

Plakplaat

Ubbink biedt een uitgebreid assortiment dakdoorvoerpannen, plakplaten en losse schalen. Zo heeft u altijd de juiste bevestigingsmaterialen voor ieder type dakdoorvoer, op elke dakhelling en met iedere dakbedekkingssoort. Dakdoorvoeren voor spirobuis ventilatiekanaal diameter 80mm 100mm 125mm 150mm 160mm 200mm 180mm 250mm 315mm ( plakplaten ) voor platdak waar het luchtkanaal doorheen gaat.


De diameter van het ronde gedeelte op deze plakplaat is iets ruimer dan de . Dakdoorvoer ( plakplaat ) is bestemd voor een platdak waar het ventilatiekanaal van diameter 160mm doorheen gaat. Zo houdt u ruimte over voor het verwerken van elektrische bedrading.

Dit is een universele plakplaat , die speciaal is ontwikkeld voor de dakdoorvoer op het platte dak met een bitumen dakbedekking. Doordat de folie in de plakplaat is geïntegreerd en de verbinding van gelijke PVC, EPDM of bitumen . Om zeker te zijn van de exacte diameter is deze ook weergegeven. Deskundig advies en snelle levering.


PLAKPLAAT PLAT DAK 100MM NR. Meer informatie is te vinden onder het tabblad Gespreid Betalen. Volgende week wordt er een roofing dampscherm gebrand op ons plat dak.


Plakplaat voor dakdoorvoer op platdak. Hier komt ook een dakdoorvoer voor de ventilatie.

Hoe wordt de plakplaat best bevestigd aan de ondergrond (hellingschape)? Lijmen of mechanisch bevestigen? Onder of boven de roofing? Ubbink plakplaat voor uw dakdoorvoer van Ventilatieland.


De aluminium plakplaat van Ubbink voor een plat dak vindt u in het goed voorziene assortiment ventilatieproducten van Ventilatieland. Eenvoudig en snel te installeren plaat in combinatie met een dakdoorvoer. Vind plakplaat op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Loden plakplaten worden op platte daken gebruikt om het water af te voeren.


De plakplaat wordt door een gat dwars door het dak gestoken. Aan de bovenkant, op het dak, wordt er dakbedekking op vast gebran geföhnd of gelijmd. Dit zijn gegoten plakplaten. Het vloeibare lood wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts