donderdag 25 mei 2017

Horren voor kunststof kozijnen

Genoeg van alle insecten als u uw deur openhoudt met warm weer? Bestel nu een hor voor kunststof kozijn. Kies vervolgens het type kozijn en het type gaas.


Een voorzethor past in vrijwel ieder raam wat naar binnen opendraait of kiept. De dunne flens van de voorzethor zorgt ervoor dat de voorzethor zich klemt tussen het raam en het kozijn.

De voorzethor wordt voorzien van kunststof klemveertjes om de hor naadloos te laten . Horren en hordeuren van Creon zijn op maat gemaakt en eenvoudig zelf te plaatsen. Voor draaikiepramen hebben wij de inzethor ontwikkeld. Je kunt de hor in het kozijn klemmen zonder te schroeven en dan nog steeds het raam bedienen. Speciaal voor alle kunststof kozijnen bieden wij horren om het (vliegend) ongedierte buiten de deur te houden.


Zonder boren en schroeven te plaatsen. De oplossing voor draai kiep ramen, geen last meer van muggen en ongedierte. Bent u op zoek naar een hor in een kunststof kozijn ?

Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in kozijnen, zonwering en horren , waardoor wij voor al uw wensen een gepaste oplossing vinden. Neem gerust contact met ons op voor een gvrijblijvende meetafspraak of vraag een . Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom lans in onze showroom te Bergschenhoek voor een adviesgsprek en prijsinidicatie. Voorzethor bij draaikiepraam. Indien je er voor hebt gekozen om gebruik te maken van een draaikiepraam is het steeds interessant om deze te voorzien van een voorzethor.


Dit type hor zorgt er voor dat vervelende beestjes op zeer eenvoudige wijze buitenshuis worden gehouden terwijl je toch het raam kan open plaatsen . Vliegenhorren , ook wel insecterenhorren genoem zijn met namen in het voorjaar en de zomer van belang om insecten en vliegen buiten te houden. Er bestaan verschillende soorten horren voor uw kunststof kozijnen. De inzethor of inklemhor kan eenvoudig bij een draai-kiepraam in de sponning van het kunststof kozijn geplaatst worden. Metalen veerclips zorgen ervoor dat uw kozijn niet wordt beschadigd en dat de hor uitneembaar blijft.


De hor is in vele kleuren leverbaar en daardoor altijd passend bij het raam van uw kozijn. Is het mogelijk om een goede hordeur in te bouwen in een kunststoffen kozijn. Hoe bevetig je zón deur - in hout geen probleem - maar het gaat om vol kunsstof kozijn.


U kunt voor deze hor uit de volgende kleuren kiezen zonder meerprijs. Hiervoor biedt Axxent u met een uitgebreide collectie insectenwerende horren de oplossing.

Voor ieder raam en elke deur, voor schuifpuien of terrasdeuren hebben wij de juiste hor of hordeur. De aluminium inzethor is speciaal gemaakt voor kunststof draaikiepramen, heeft dezelfde RAL kleur dan het kozijn en wordt. Deuren en Horren , Hordeur, Kunststof , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Uw kamers ventileren en beschermen tegen vliegen, wespen en muggen, dat wil toch iedereen! Wij bieden u een breed assortiment aan horren , zodat er voor iedere situatie wel een oplossing is.


Zelfs voor een houten kozijn kunnen wij van een passende hor voorzien. De horren zijn in elk gewenste kleur leverbaar. Inzethorren zijn geschikt om insecten buiten de deur te houden.


Onze inzethorren zijn speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen met draaikiep ramen. Met een inzethor kunt u zorgeloos ventileren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts