maandag 22 mei 2017

Jaloezie glas

Jaloezie glas is een syteem waarbij een jaloezie of een plissé in het isolatieglas wordt gemonteerd. Het isolatieglas behoudt dezelfde eigenschappen en de jaloezie wordt hierdoor volledig. Buys Glas voorziet u van jaloezieglas : dubbel glas met hiertussen verduisterende jaloezien. Zonwering tussen dubbelglas. InBlindz raambekleding heeft alleen maar voordelen.


U wilt een hoogwaardig zonwerend product, maar zonwerend glas , of zonwerende folie past niet bij uw woning of bedrijfspand.

Heeft u dan al eens gedacht aan jaloezieglas? Met jaloezieglas bedoelen we: een jaloezie geplaatst tussen glas. Daarmee bedient u de mate van . Tegenwoordig kan het evenwel ook anders. Dergelijk glas beschikt over ingebouwde jaloezieën en dat brengt veel meer voordelen met zich mee dan u op het eerste zicht zou verwachten.


Denkt u er eveneens over na om jaloezieglas te kopen, . Dat heeft een aantal voordelen. De jaloezie wordt geplaatst in de ruimte tussen de twee glasplaten. De screenline jaloezie vangt geen stof en heeft daardoor geen onderhoud nodig.

U bespaart ruimte omdat er geen jaloezie achter de . De beglazing biedt privacy en aanpasbare lichtinval om verblinding te vermijden. ScreenLine is een systeem waarbij een jaloezie , plissé of rolgordijn tussen het glas gemonteerd wordt in een isolatieglas unit. Het is bovendien ook mogelijk de aluminium . Het product verandert de eigenschappen van het isolatieglas niet en wordt er volledig door beschermd. Hierdoor hebben stof, vuil en weersomstandigheden geen invloed op ScreenLine, waardoor . Wat een voordelen: nooit meer schoonmaken, onderhoudsvrij en esthetisch verantwoord.


Jaloezieën, plissés en duplissés, toe te passen op elke woon- en werkomgeving! Screenline zonwering bevindt zich tussen het glas en is “van buiten af” te bedienen. Op plekken in huis waar privacy gewenst is kunnen Screenline producten worden toegepast.


Bijvoorbeeld in de gang naast de voordeur: geen wapperend gordijn meer welke bij het sluiten van de voordeur tussen kozijn en deur belandt. Tussen- glas -jaloezieën van Suntex Jaloeziefabriek. Wissel tussen complete openheid en volstrekte privacy in uw bedrijfspand. Maatwerk voor uw onderneming.


Eventueel kan een jaloezie ook tussen twee glasplaten (dubbel glas ) worden opgehangen. Hierdoor wordt de jaloezie niet vuil (stof e.d.) en behoeft deze derhalve niet schoongemaakt te worden. De lamellen van een jaloezie kunnen vaak via een bedieningsketting of koord centraal bediend worden om de hoeveelheid . Ja, dit gamma heet Thermobel Luxaclair.


Jaloezieën ingebouwd in dubbel glas zijn een technologische hoogwaardig ontwikkeld produkt op het gebied van zonwerking.

Ze maken de regulering van het licht mogelijk zonder afbreuk te doen aan de esthetische aspecten van het aanzicht. De ingebouwde jaloezie maakt onderdeel uit van het totaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts