woensdag 31 mei 2017

Lumick wolkenplafond

Standaard wolkenplafond en creëer het perfecte kantoor voor uw werknemers en cliënten. Standaard LED Plafond De unieke daglicht ervaring, speciaal ontwikkeld voor uw kantoor of zorg instelling. Beschikbaar in 60×6 60×12 120×1cm. Plus LED Plafond Heeft u een speciaal verzoek of behoefte aan panelen op maat?


Bekijk hier alle mogelijkheden en stel uw eigen. Donkere kamertjes worden getransformeerd tot open en inspirerende omgevingen.

Onze LED panelen passen in elk . In eerste instantie was het wolkenplafond een goed alternatief voor het saaie witte plafond waar patiënten in het ziekenhuis naar liggen te kijken. Maar het brengt niet alleen beleving toe . Met LED panelen waarop afbeeldingen worden geprojecteer kunt u iedere denkbare illusie creëren. Wolkenplafond 3×– Luchtballon. Wij geven u graag een toelichting op de (on)mogelijkheden van LED panelen met een afbeelding, onze prijzen zullen u aangenaam.


Meer ideeën over Plafond kunst, Muurschilderingen en Stoffen luifel. Het zou verplicht moeten worden in de kinderopvang :).

Mooie oplossing voor donkere gangen! LUMICK WOLKENPLAFOND LED VERLICHTING LUMICK. Wij zijn vooraanstaand leverancier van een breed programma technische verlichtingsarmaturen. Lumick Standaard bestaat uit: 600x600. Naar aanleiding van deze vraag leveren wij al meer dan jaar de mooiste wolkenplafonds op de Europese markt.


Ons concept gaat verder: door het gebruik van de . Haarscherp beeld in een ultradun LED paneel, voor een concurrerende prijs. Met onze wolkenplafonds voegen we aan elke ruimte een extra beleving toe. Met de Plus producten levert het bedrijf maatwerk, waarbij het vanuit de eigen internationale . De prettige akoestiek die wordt gerealiseerd door het gebruik van een akoestisch plafondsysteem zorgt er voor dat uw medewerkers geconcentreerd en in een prettige werksfeer kunnen functioneren. We save the world from boring ceilings.


Goudsesingel 13 Rotterdam. Stichting Dada verraste Maasziekenhuis Pantein met maar liefst drie led wolkenplafonds in ruimten waar kinderen korte of langere tijd verblijven voor behandeling. Een paar jaar geleden heeft het Franciscus Vriendenfonds de familiekamers en een wachtruimte op de afdeling Intensive Care kunnen vernieuwen. Omdat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is voor Plafondspecialisten. Deze leverancier is de drijvende kracht achter beplakte LED-verlichting en dat ziet u ook terug.


Van een wolkenplafond tot een venster aan de muur tot photo art en kunstzinnige creaties.

Plafondtegels, in BouwOnline, dè online lokatie voor informatie en documentatie over bouwproducten en leveranciers, inclusief brochures en bestekteksten, op de Nederlandse markt. Het huidige frame van het systeemplafond kan gewoon behouden blijven. Nieuwe panelen worden geplaatst met daarachter ultradunne LED verlichting. Met als resultaat dat je buiten naar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts