dinsdag 30 mei 2017

Bruynzeel hor dakraam

Gerust je dakraam openzetten, zonder dat er muggen en andere insecten naar binnen vliegen? Een hor voor het dakraam biedt uitkomst! Bekijk ons assortiment online.


Omdat een dakraam altijd schuin hangt, is niet elke hor geschikt. We hebben het gaas extra goed opgesloten in de geleiding. Bovendien zijn de standaard maten van dakramen anders dan bij gewone ramen, dus die hebben we voor onze dakraamhorren .

Met een hor voor een dakraam wordt de sfeervolle en ruime lichtval van een dakraam bewaard en wordt frisse lucht gegarandeerd. Ramen komen in allerlei soorten en maten. Denk daarbij aan de plaats waar de hor moet komen, de kozijnsituatie en de specifieke draairichting van raam of deur. De rolhor voor dakramen s7is qua maatvoering speciaal aangepast aan de maatvoeringen van standaard dakramen. De Rolhor s7voor dakramen is volledig uitgevoerd met geanodiseerde aluminium profielen en is voorzien van een automatisch rolsysteem met demper die het gaas rustig in de cassette laat terug . De rolhor s7voor ramen is volledig uitgevoerd met geanodiseerde . Alleen met GAMMA Voordeelpas.


Raamhorren tegen muggen en andere vervelende insecten. De aluminium raamrolhor is bijzonder gebruiksvriendelijk en sierlijk om te zien.

In de lichtlopende geleiders zit een unieke kliksluiting verwerkt, waardoor de hor met een lichte druk op de greepstijl te vergrendelen is. De greepstijl is aan twee zijden te bedienen en voorzien van een geluidsdempende strip. Bruynzeel rolhor dakraam 7serie aluminium 134x1cm.


Duo plisse van bruynzeel voor een dakraam. Er zit nog touwtje bij, die van de hor moet even vervangen worden. In onze winkel vindt u sterk afgeprijsd sanitair, Tegels, Vouwdeuren, Dakramen en Zonwering tegen zeer scherpe prijzen aan. Op het gebied gordijnen en buitenzonwering (screen) voor dakramen hebben we vrijwel alles op voorraad voor . In het online assortiment van Formido zijn diverse raamhorren terug te vinden. Zo kun je kiezen uit een rolhor , een plissehor, een vaste raamhor of een inzethor.


Maar ook voor dakramen zijn diverse raamhorren beschikbaar. Tevens heb je de keuze uit de kleuren wit en grijs. Het online assortiment bestaat voornamelijk uit . De duo-plissé voor dakramen is een decoratieve totaaloplossing, waarbij een geplisseerde hor en een geplisseerd verduisteringsgordijn voor . Geschikt voor toepassing binnen. Hor - en verduisteringgordijn ineen geschikt voor de meest voorkomende dakramen. Eenvoudige montage op het kozijn.


Decoratief door geplisseerd horrengaas en verduisteringsdoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts