dinsdag 16 mei 2017

Parketvloer poetsen

Het onderhoud van parket moet je opsplitsen in geolied parket , geboend parket en vernist parket. Voor ieder van deze soorten zijn er verschillende. Voor het gewone onderhoud volstaat regelmatig stofzuigen en poetsen met een licht vochtige doek.


Wel goed opletten dat je geen producten gebruikt . Je parket schoonmaken met water alleen is echter niet aan te raden.

Zuiver water verwijdert immers alle natuurlijke oliën uit je houten vloer. Op termijn droogt het je parket helemaal uit, zodat vlekken dieper in het hout naar binnen dringen. Zorg er dus voor dat je je vloer altijd schoonmaakt met een goede parketreiniger, die . Een parketvloer schoonmaken en onderhouden op de correcte manier zal ervoor zorgen dat deze niet alleen nu, maar ook in de toekomst er prachtig bij zal staan. De meeste huiseigenaren zijn ontzettend trots op hun parketvloer , en een mooi onderhouden vloer ziet er niet alleen indrukwekkend uit maar . Vervolgens kan je je geoliede parket poetsen met een natuurlijke zeep die je volgens de voorschriften mengt in water.


Schrob de vloer met een dweilmop die je goed kan droog wringen, vermits vochtigheid niet goed is voor hout. Naspoelen met zuiver water kan je beter niet doen, omdat je hiermee de .

Vocht zorgt er namelijk voor vlekken en onregelmatigheden in uw parketvloer. Ook al neemt u deze voorzorgsmaatregelen, uiteindelijk zal uw vloer toch vies worden, en moet u deze schoonmaken. Allereerst moeten houten vloeren elke week geveegd worden met een zachte bezem. Ik heb de volgende vraag aan jullie: hou houden jullie het parket schoon?


Ik heb kersenparket - het is geolied (dus zit geen laklaag overheen). Houten vloeren schoonmaken. Massieve houten vloeren zijn heel kostbaar, dus de manier van schoonmaken kan kopzorgen opleveren, zeker als je niet weet waar het hout mee behandeld is.


Volg de stappen in dit artikel om je houten vloer schoon. Ontdek alles wat je moet weten om je houten Quick-Step vloer jarenlang kraaknet en in perfecte staat te houden. Deze week bij bebo parket eiken parket , of eiken lamel in de leegverkoop. Hoe krijg je een houten parketvloer weer mooi schoon?


Lees hier de stappen hoe je je vloer reinigt met de juiste schoonmaakmiddelen zodat er geen doffe vlekken komen op je hardhouten pakket. Het schoonmaken van een parketvloer in was kan met een stofzuiger of statische doek. Als vochtig poetsen toch noodzakelijk is, dan dien je op zoek te gaan naar een speciale reiniger voor dit type vloer.


Een gespecialiseerde firma kan je hierin zeker verder helpen. Wanneer er veel vlekken op de vloer zijn, dan kan je . Onze vloerbekleding kan daarbij beslist een grondige opknapbeurt gebruiken.

Maar hoe zorgen we weer voor een onberispelijk schone parketvloer , en met welke tips en voorzorgsmaatregelen houden we bij voorkeur rekening om van onze houten vloer weer de absolute blikvanger van onze woonkamer . Onderhoud uw parket goed zodat je houten vloer in topvrom blijft. Floorhouse heeft onderhoudsproducten in huis voor alle types parktevloeren. Gaat u een oude houten vloer schoonmaken? Wees ervan bewust dat dit zorgvuldig dient te gebeuren.


Hout is sterk, maar kan ook kwetsbaar zijn. Een oude vloer kan erg vervuild zijn door bijvoorbeeld diep ingelopen stof en vet in deuken, kieren en kerven. Dit hangt af van de gebruiksruimte en de mate van onderhoud. Er gaat niets boven een houten vloer. Maar hoe blijft uw eiken parket vloer zo mooi als het eerste moment dat u er een stap op zet?


Lees in dit artikel hoe u de vloer reinigt en onderhoudt. Ontdek daarnaast handige tips om onnodig olieonderhoud te voorkomen. Laminaat en parketvloer schoonmaken.


Niets geen gedoe met stofzuigers of emmers water: houd eenvoudig je laminaat en gelakte parketvloer schoon met de JEMAKO vloerset geel. Even swifferen, de vezel buiten uitkloppen en het huis is weer aan kant. In het hoogwaardige materiaal zijn dusdanig veel microvezels . Je houten vloer schoonmaken door All Clean!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts