woensdag 24 mei 2017

Aluminium plafond badkamer prijzen

Onderhoudsvrije aluminium plafonds , direct zelf uw prijs berekenen binnen minuten. Leverbaar binnen werkdagen. Plafonds op maat geleverd. Via internet bestellen is circa goedkoper.


Laat De Graaf u adviseren!

Nooit meer aanslag van schimmel in uw badkamer met dit aluminium plafond. Bestaand uit verschillende delen kunt u deze eenvoudig zelf monteren, zelfs onder een schuin plafond ! Ruime keuze dankzij verschillende kleuren. Aluminiumbadkamerplafonds zijn onderhoudsvrij en demontabel. Dankzij de verlaging kunt u ook leidingen wegwerken.


Bereken hier uw prijs binnnen minuten. Badkamer plafonds zijn gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium en daardoor absoluut 1 vochtbestendig.

Een prachtig én praktisch Luxalon-plafondsysteem voor ieder huis en elke woonruimte. Bekijk ons aanbod en laat je inspireren. Daarom zijn Luxalon aluminium plafonds ook ideaal bij de renovatie van oude huizen. De aluminium lamellen zijn eenvoudig te (de-)monteren zodat, het bovenliggende bouwplafond met de daarbij behorende leidingen bereikbaar blijven.


Eerst dient u de maximale maten van uw ruimte in te vullen. Bij breedtemaat gaan we altijd uit van de kortste overspanning, bij lengtemaat gaan we uit van de langste overspanning. Wat is de maximale breedte van de ruimte? Selecteer hieronder welk type plafond u wilt.


Het aluminium plafond is bijzonder uniek en zorgt voor een speciale sfeer in de badkamer. De lamellen kunnen zowel horizontaal als diagonaal geplaatst worden. Via onze online offerteservice kan je vrijblijvend prijzen en voorstellen aanvragen bij onze aangesloten, gespecialiseerde aannemers. Luxalon lamellen plafonds voor bedrijf en particulier.


Geleverd en gemonteerd in heel NL. HDF plafond panelen ( badkamer ). Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!

Onze plafonds worden in opdracht van de keuken-, badkamer - en . Wandpanelen zijn voornamelijk in de vorm van kunststof materiaal te verkrijgen en daarom ook erg geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer. Verder kun je wandpanelen in de hal, slaapkamer of keuken gebruiken. Deze panelen zijn er met of zonder print.


De plafondpanelen zijn vaker van hout gemaakt voorzien . Maar nog beter is het om te kiezen voor een aluminium badkamer plafond van Luxalon. En het biedt nog meer praktische voordelen. Een aluminium badkamer plafond is namelijk vochtbestendig en daarmee onderhoudsvrij. Doordat de panelen onafhankelijk van elkaar worden gemonteer kunt u erachter ook onzichtbaar . Met een aluminium Luxalon plafond in uw badkamer bent u verzekerd van kwaliteit.


Een Luxalon plafond is namelijk vochtbestendig en daarmee uitermate geschikt voor toepassing in vochtige ruimten. Dit biedt een scala aan . Allerlei soorten plafondbekleding. Bijbehorende verlichting, sterrenhemel, radio en luchtventielen leverbaar.


De ruimtelijke werking van de panelen in combinatie met de lichtwerking van de inbouwspots geven uw ruimte een totaal ander aanzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts